Νομικού-Λιάγκας: Το προσβλητικό σχόλιό του που έκανε έξαλλη την Δούκισσα

Νομικού-Λιάγκας: Το προσβλητικό σχόλιό του που έκανε έξαλλη την Δούκισσα

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Ένα θρίλερ ξεκίνησε στον ANT1 την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο κατέληξε στο τέλος της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με τον ANT1.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε την Παρασκευή στην εκπομπή, κάνοντας τις φήμες να οργιάζουν. Έπειτα από σύσκεψη με τα στελέχη του σταθμού, αποφασίστηκε λύση της συνεργασίας με το Πρωινό, με την Δούκισσα Νομικού να παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Τι έκανε έξαλλη την Δούκισσα Νομικού

Ως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις των δύο θεωρείται μια χυδαία ατάκα του Γιώργου Λιάγκα στην όμορφη παρουσιάστρια, στον “αέρα” της εκπομπής πριν από μερικές μέρες.

«Σε μια γυναίκα, κι εφόσον το πάμε έτσι και σε μητέρα, που δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί γιατί κάποια γυναίκα μπορεί να μην έχει παιδί, αλλά γυναίκα συνεχίζει να είναι, και σε μια μητέρα παντρεμένη δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Από την πλευρά του ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Γκουντάρας πρόσθεσε: «Επειδή το κουβεντιάσαμε, εγώ που στην τηλεόραση μιλάω πάνω-κάτω όπως μιλάω στα κανονικά μου, εγώ αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ. Και ειδικά σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω κιόλας».