Το «καρφί» της Καινούργιου για τον Ουγγαρέζο: «Ρώτα αυτόν καλύτερα»

«Αφού δεν έχεις γκόμενο λεφτά πας με τον άλλο»: Η αποστομωτική απάντηση της Καινούργιου σε κακία follower

Υπάρχει εδώ και χρόνια μια παρεξήγηση...

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε με ειλικρίνεια και χιούμορ σε ερωτήσεις που της έκαναν οι ακόλουθοί της και μάλιστα δεν δίστασε να απαντήσει και για την προσωπική της ζωή.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχθηκε, μία αφορούσε τη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. «Ήσουν φίλη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γιατί δεν είστε πια;», ρώτησε ένας follower.

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Ρώτα αυτόν καλύτερα… Όπως και να ‘χει, εγώ δεν κρατάω κακίες… Καλή καρδιά και να είναι καλά».

Το «καρφί» της Καινούργιου για τον Ουγγαρέζο: «Ρώτα αυτόν καλύτερα»

Υπενθυμίζεται ότι πέρυσι, η Κατερίνα Καινούργιου είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για μια κίνηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο Twitter.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε retweet αρνητικά σχόλια για την παρουσιάστρια του “Ευτυχείτε”, με τους διαδικτυακούς φίλους της Κατερίνας Καινούργιου να την ενημερώνουν για την κίνησή του.

Τα συγκεκριμένα σχόλια είχαν να κάνουν με την εξωτερική εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου. Η παρουσιάστρια έσπευσε να απαντήσει με τον δικό της τρόπο. «Μ’ ενημερώνετε για τα retweet που κάνει ο …Ουγγαρέζος …θίγοντας για ακόμα μια φορά την εξωτερική μου εμφάνιση … Θλίβομαι κ τον λυπάμαι …τίποτα άλλο!”, έγραψε αρχικά και συμπλήρωσε «Άκρως προσβλητικά για μια γυναίκα πόσο μάλλον να γίνονται από έναν άντρα …και ‘παρουσιαστή’ που βρίσκεται στην ίδια ζώνη με μένα … πόσο κρίμα…».