Ζήνα Κουτσελίνη: Η απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας και ο καβγάς με τον Καλλιακμάνη

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε πόσο χρονών είναι (VIDEO)

«Όταν γυρίζεις στα μούτρα του άλλου και του λες ότι εκμεταλλεύεσαι τα παιδιά, είναι προσβλητικό»

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται! φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (19-06) η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, που έχει ασχοληθεί εμπεριστατωμένα με την υπόθεση της Πάτρας, για πρώτη φορά έκανε μια αποκάλυψη για την οποία όμως δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

«Αυτά τα 6-7 χρόνια τη γνωρίζαμε την υπόθεση. Την γνωρίζαμε από τον θάνατο του 3ου παιδιού. Όταν πέθανε και το 2ο παιδί με πήρε ένας φίλος, ιατροδικαστής και μου λέει “Ζήνα από εδώ και πέρα ξεκινάει Γολγοθάς. Ο 3ος θάνατος κάτι κρύβει. Στα δύο πρώτα παιδιά δεν μπορούσαμε να το αποδείξουμε”. Εμείς τρέξαμε πολύ γρήγορα, πήραμε τη δικογραφία της Μαλένας, μετά βρήκαμε της Ίριδας και πήγαμε να γυρίσουμε ανάποδα τις αλήθειες. Φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρη ασφυξία και έτσι θα δοθεί ένα τέλος που θα συνδέονται και τα τρία παιδιά. Θα είναι δύσκολο να αποδειχθεί στα δικαστήρια τι συνέβη με τα παιδιά στην Πάτρα», είπε.

Παράλληλα η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε και στον καβγά που είδαμε στην εκπομπή της ανάμεσα στον Πέτρο Κουσουλό και τον Γιώργο Καλλιακμάνη, αποκαλύπτοντας πως ακόμη δεν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων.

«Ο Γιώργος είναι ένας πολύ πολύ καλός μου φίλος, όλα αυτά τα χρόνια. Ο Πέτρος είναι φίλος επίσης και συνεργάτης. Είτε του αρέσει, είτε όχι, έθιξε τον Πέτρο Κουσουλό. Όταν γυρίζεις στα μούτρα του άλλου και του λες ότι εκμεταλλεύεσαι τα παιδιά, είναι προσβλητικό και όταν το επαναλαμβάνει στην Κατερίνα Καινούργιου, συνεχίσει να προσβάλλει. Ο Πέτρος είναι πατέρας δύο παιδιών, έχει αποδείξει ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η αλήθεια και σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευτεί.

Το CD με τις φωτογραφίες τις είχε από την πρώτη στιγμή και είπε θα τις βγάλει όταν χρειαστεί. Αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Ανθρωποκτονιών και τότε αναγκάστηκε να τις βγάλει στην εφημερίδα. Δημοσιογραφικά, σε αυτό το θέμα έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν θα άφηνα ποτέ τον συνεργάτη μου ξεκρέμαστο. Δεν μιλάμε ακόμα με τον Καλλιακμάνη», είπε μεταξύ άλλων.