Ανδρομάχη: «Όταν ήμουν 16 χρονών με εκβίαζαν με διαρροή γυμνών φωτογραφιών μου»

Ανδρομάχη: «Όταν ήμουν 16 χρονών με εκβίαζαν με διαρροή γυμνών φωτογραφιών μου»

Όσα ανέφερε η διάσημη τραγουδίστρια

Η Ανδρομάχη μίλησε δημόσια για την περιπέτεια που είχε όταν ήταν ανήλικη και είχε πέσει θύμα revenge porn, στην εκπομπή «Πρωινό Σουσου», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι την εκβίαζαν με διαρροή γυμνών φωτογραφιών της όταν ήταν μόλις 16 ετών. «Έχω ξαναμιλήσει για αυτό. Στο παρελθόν έχει υπάρξει όχι ακριβώς revenge porn αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια. Οπότε καταλαβαίνω ακριβώς πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει. Ήμουν και σε ευαίσθητη ηλικία, 16 χρονών. Είχε γίνει μία ανταλλαγή φωτογραφιών, είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση».

Όπως περιέγραψε: «Υπήρχε μία επίθεση διαδικτυακή όσο αφορά αυτό το κομμάτι. Το θέμα είναι πώς νιώθεις. Αυτό θα πάρει διαστάσεις έτσι κι αλλιώς. Εγώ έβλεπα κόσμο να είναι στα κινητά τους και νόμιζα ότι βλέπουν τις φωτογραφίες μου εκείνη τη στιγμή».

Η Ανδρομάχη συμπλήρωσε ότι «Αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει θα ήταν να μιλήσω κατευθείαν στους γονείς μου αλλά υπήρχε φόβος, πρέπει να το επικοινωνήσεις με συγκεκριμένο τρόπο. Ο γονιός δεν περιμένει ποτέ ότι μπορεί να συμβεί αυτό στο παιδί του. Κι εγώ δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ ακριβώς, έτσι πέρασε ένας χρόνος. Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο έλεγα: τώρα θα το πουν, τώρα θα το πουν. Κι εσύ να περνάς όλη αυτή τη συναισθηματική φάση για κάτι που δεν φταις».

Σε ό,τι αφορά την δική της υπόθεση, σημείωσε: «Όταν είχα ξαναμιλήσει για αυτό, δέχθηκα πολλά μηνύματα από κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας, που μου έλεγαν ότι τους έδωσα δύναμη».