Καραβοκύρη σε Μπάμπη Στόκα: «Πόσοι άνθρωποι το έχουν κάνει ακούγοντας τα τραγούδια σου;»

Καραβοκύρη σε Μπάμπη Στόκα: «Πόσοι άνθρωποι το έχουν κάνει ακούγοντας τα τραγούδια σου;»

Πικάντικη ερώτηση από τη Δάφνη Καραβοκύρη

Ο Χρήστος Φερεντίνος υποδέχθηκε στη μουσική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σάββατο με φίλους!» τον Μπάμπη Στόκα, έναν αγαπημένο καλλιτέχνη που απέφευγε πάντα στεγανά και ταμπέλες.

Στην παρέα ήταν, ο Διευθυντής περιεχομένου των μουσικών ραδιοφώνων του Ομίλου ΣΚΑΪ και ραδιοφωνικός παραγωγός του Μέντα 88, Πέτρος Κουμπλής, οι ηθοποιοί Φωτεινή Μπαξεβάνη, Γιάννης Αϊβάζης, Κατερίνα Τσάβαλου, Γιώργος Αμούτζας, Βασίλης Τριανταφύλλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Παύλος Πιέρρος, ο Δημήτρης Διατσίδης και η Δάφνη Καραβοκύρη.

Μάλιστα η Δάφνη Καραβοκύρη η οποία κάνει την εκπομπή στο Youtube «sex podcast» όταν ήρθε η σειρά της να μιλήσει έκανε μια πιπεράτη ερώτηση στον Μπάμπη Στόκα.

Δάφνη Καραβοκύρη: Η γενική ερώτηση που κάνω είναι μήπως θέλετε να έρθετε στο sex podcast και η απάντηση που παίρνω είναι πάντα ναι. Η αλήθεια είναι πως ναι και όταν ακούνε τις ερωτήσεις, δεν μπορούν να φύγουν

Μπάμπης Στόκας: Δεν θα ήθελε να πάω στην εκπομπή της

Δάφνη Καραβοκύρη: Πόσοι άνθρωποι έχουν κάνει σεξ ακούγοντας τα τραγούδια σου, Μπάμπη; Θέλω να πω ότι ο Μπάμπης αντιπροσωπεύει μία περίοδο αθωότητας, που ερωτευόμασταν και αγαπιόμασταν από κοντά κι αυτά τα τραγούδια έχουν μια άλλη ουσία, άλλη ρίζα