Πώς η Δέσποινα Βανδή «έκλεψε» την παράσταση στα 40α γενέθλια φίλης της;

Πώς η Δέσποινα Βανδή «έκλεψε» την παράσταση στα 40α γενέθλια φίλης της;

Ξεχωρίζει παντού η Δέσποινα Βανδή

Κάθε φορά που η Δέσποινα Βανδή πραγματοποιεί κάποια βραδινή εμφάνιση, στο μυαλό μας έρχεται η άλλοτε εμβληματική ατάκα της Βίκυς Καγιά, «συγκλό». Στη δική της περίπτωση βέβαια, ακόμη και η fashion expert παρουσιάστρια, θα αναφωνούσε «υπερσυγκλο».

Και ενώ συνήθως εντυπωσιάζει με τις εκκεντρικές και αποκαλυπτικές εμφανίσεις της στο show του Alpha και του Νίκου Κοκλώνη, Just the 2 of Us, δεν παραλείπει να τις «επαναλαμβάνει» και στις βραδινές εξόδους με φίλες της. Άλλωστε, η τραγουδίστρια διατηρεί πολλές και στενές μακροχρόνιες φιλίες. Το βράδυ της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή ήταν προσκεκλημένη στα γενέθλια κολλητής της φίλης, η οποία έγινε 40 ετών. Και μπορεί η τραγουδίστρια να βρίσκεται πλέον στην επόμενη δεκαετία, άνετα όμως θα μπορούσε κανείς να νομίσει πως ήταν η ίδια που έσβηνε τα 40 της κεράκια.

Παρόλα αυτά, η Δέσποινα Βανδή εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την παρουσία της, θυμίζοντας σε πολλούς τον λόγο που τη θεωρούν την Ελληνίδα Jennifer Lopez. Συγκεκριμένα και όπως μπορούμε να δούμε στα stories που μοιράστηκε στον λογαριασμό της στο Instagram, επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό outfit. Φόρεσε ένα στενό μαύρο τιραντέ top που άφηνε σε κοινή θέα το ενυπωσιακό της ντεκολτέ, το οποίο συνδύασε με σκούρα γκρι φούστα σε μίνι μήκος. Το look ολοκλήρωσε με extra glamorous αξεσουάρ που αναβάθμισαν το outfit ακόμη περισσότερο. Την παράσταση έκλεψε η ασημί με glitter ζώνη της αλλά και τα μακριά ασημένια σκουλαρίκια.

Εξίσου εντυπωσιακό ήταν και το beauty look της, που δεν ξέφευγε βέβαια και πολύ από όσα μας έχει σε γενικές γραμμές συνηθίσει. Πρόκειται άλλωστε για το μακιγιάζ που προτιμά διαχρονικά, τόσο στις εμφανίσεις της on stage σε μαγαζιά που τραγουδά όσο και στο show του Alpha όπου συμμετέχει ως κριτής.

Αυτό αποτελείται από beige- nude χείλη σε matte απόχρωση (να και κάτι στο οποίο διαφέρει από τη Λατίνα super star και guru του μακιγιάζ και του skincare, Jennifer Lopez), και φυσικά πιο έντονα μάτια. Η τραγουδίστρια έχει μάλιστα εφαρμόσει την τακτική των 90s, love to hate για πολλές γυναίκες που δεν ήθελαν και τόσο πολύ να δουν το trend αυτό να επιστρέφει. Αναφερόμαστε στην εμφανώς σκουρότερη επιλογή μολυβιού χειλιών σε σύγκριση με το πιο ανοιχτόχρωμο κραγιόν, η οποία παραπέμπει στη δεκαετία των 90s ή ακόμη και early 00s.

Τα μάτια της είχαν βεβαίως το γνωστό dramatic smokey look, με έντονη γραμμή μαύρου eyeliner και μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο. Το εφέ «γατίσιου ματιού» ενέτεινε το σετ ψεύτικων βλεβαρίδων της, ενώ δεν παρέλειψε μια ανοιχτόχρωμη ιριδίζουσα σκιά, για λίγη επιπλέον φωτεινότητα και λάμψη στο βλέμμα. Το look ολοκλήρωσε με μια φρέσκια πινελιά peachy ρουζ που έκανε τα μάγουλα και τα ζυγωματικά της να δείχνουν πολύ νεανικά.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε στην παραπάνω selfie που πόσταρε στα stories της, μοιάζει σαν να είχαν προσυννενοηθεί με τις δύο φίλες της για να έχουν matchy- matchy μακιγιάζ. Αν εξαιρέσουμε μικρές διαφοροποιήσεις, είχαν παρόμοια beauty looks, με τις τρεις τους να δείχνουν ιδιαίτερα ταιριαστές.