Απλά επικό: Γονίδης και Ρόκκoς αντέγραψαν την «ιστορική» φωτογραφία των Μέσι-Ρονάλντο

Απλά επικό: Γονίδης και Ρόκκoς αντέγραψαν την «ιστορική» φωτογραφία των Μέσι-Ρονάλντο

Οι δυο πολύ γνωστοί και αγαπητοί τραγουδιστές επέλεξαν να διαφημίσουν τις εμφανίσεις τους «αντιγράφοντας» τους δυο «μύθους» του ποδοσφαίρου

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Στέλιος Ρόκκος αναμένεται να ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Posidonio» σε λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα την 1η Μαρτίου. Ωστόσο, επέλεξαν να προωθήσουν την έναρξη των εμφανίσεών τους με μια «ιστορική» φωτογραφία, αλλά από τον αθλητισμό.

«Αντέγραψαν» την φωτογραφία του γαλλικού οίκου μόδας «Louis Vuitton», ο οποίος κατάφερε να ενώσει τους δυο μύθους του ποδοσφαίρου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας.

Μάλιστα, όπως κοινοποιήθηκε στην επίσημη σελίδα του Στέλιου Ρόκκου στο Facebook, υπάρχει και βίντεο στο οποίο οι δυο τραγουδιστές παίζουν σκάκι πάνω στις βαλίτσες του γνωστού οίκου.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, σκάκι, τρομπέτα και κείμενο που λέει "POSIDONIO MUSIC HALL ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1H ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ &ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΝΙΔΗΣ ΡΟΚΚΟΣ 2108941033"