Έσκασε «βόμβα» στο Survivor: Μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής (VIDEO)

Έσκασε «βόμβα» στο Survivor: Μπαίνει ο Τζέιμς Καφετζής (VIDEO)

Τελικά ο Τζέιμς Καφετζής θα μπει στο Survivor.

Τελικά ο Τζέιμς Καφετζής θα μπει στο Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης ήρθε σε συμφωνία και όπως δείχνουν τα πράγματα θα μπει στο Survivor τον επόμενο μήνα.

Mεγάλη χαρά θα πάρουν οι θαυμαστές του Τζέιμς Καφετζή καθώς έγινε γνωστό πως μπαίνει τις επόμενες ημέρες στο Survivor.

Η αποκάλυψη έγινε από το «Πρωινό Σουσού». «Είναι επίσημο, μπαίνει στο Survivor αρχές Φεβρουαρίου. Γυρίζει νωρίτερα από το Τόκιο. Με πάρα πολύ καλό ποσό, έχει ακουστεί για 12.000 ευρώ την εβδομάδα» είπε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης.

Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πολυσηζητημένος παίκτης είχε πει: «Ήταν να είμαι στο Survivor αλλά κάτι προέκυψε τελευταία στιγμή. Δεν λέω όχι στο ενδεχόμενο να με δείτε να μπαίνω στη συνέχεια. Ποτέ δεν ξέρεις αλλά δεν έχω ιδέα. Τα είχαμε βρει παντού με την παραγωγή αλλά την πατήσαμε τελευταία στιγμή, λογαριάζαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Δεν φταίω ούτε εγώ ούτε αυτοί. Είχα γυρίσει και το τρέιλερ κανονικά αλλά ήταν αχρείαστο τελικά».

Στην πρώτη του συμμετοχή στο παιχνίδι ο Τζέιμσ Καφετζής είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, αφήνοντας τους θαυμαστές τους έκπληκτους, καθώς ήταν ένα από τα φαβορί. Στους προηγούμενους κύκλους είχε γίνει ιδιαίτερη αναφορά στο όνομα του, αλλά ο πρώην παίκτης και η παραγωγή του Survivor ήταν στα δικαστήρια.