Survivor: Οι προσωπικές ιστορίες των διάσημων του φετινού κύκλου

Survivor: Οι προσωπικές ιστορίες των διάσημων του φετινού κύκλου

Κάποιοι από τους επωνύμους του φετινού Survivor κρύβουν συγκινητικές ιστορίες και δύσκολες στιγμές που τούς σημάδεψαν

Μία εβδομάδα στην τηλεοπτική αρένα έχει συμπληρώσει το «Survivor» του ΣΚΑΪ και οι χρήστες του διαδικτύου αναζητούν μανιωδώς τα ονόματα των διάσημων, που συμμετέχουν στον φετινό κύκλο.

Βιογραφικά, ηλικίες, επαγγέλματα και δραστηριότητες, οικογενειακή κατάσταση, φαίνεται ότι ενδιαφέρουν πολύ το κοινό. Όπως, άλλωστε, και οι προσωπικές ιστορίες κάποιων εκ των συμμετεχόντων για τις οποίες έχουν μιλήσει οι ίδιοι.

Η Μαρία Αντωνά είναι μία δυναμική παρουσία, εκρηκτική και λαμπερή, που είναι γνωστή για την πορεία της στην TV και τα ερτζιανά αλλά και για τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων της ημερών στον Άγιο Δομίνικο, η ραδιοφωνική παραγωγός μοιράστηκε με το κοινό την περιπέτεια υγείας του αδελφού της συγκινώντας τους πάντες. «Η πιο δύσκολη κατάσταση που έχω αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου είναι το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο αδελφός μου, τον οποίο για αρκετά χρόνια είχα στερηθεί λόγω του ότι εγώ ζούσα με τη μητέρα μου και ο αδελφός μου με τον πατέρα μου. Ύστερα από χρόνια λοιπόν, όταν ενώθηκαν ξανά οι ζωές μας και ήρθαμε μαζί, ήρθε ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο ήμουν ουσιαστικά και η πρώτη που τηλεφώνησαν. Είχε ελάχιστες πιθανότητες να ζήσει από κάτι πολύ μικρό και ασήμαντο, που ουσιαστικά ήταν μια βιταμίνη η οποία έλειπε στο αίμα του και δεν το γνωρίζαμε, ο αδελφός μου πέρασε δυο ισχαιμικά επεισόδια, από τα οποία είχε παραλύσει όλη η δεξιά του πλευρά», ανέφερε η Μαρία Αντωνά. «Νομίζω ότι αυτό με στιγμάτισε σαν άνθρωπο γιατί εκεί κατάλαβα ότι στη ζωή δεν έχει τίποτε άλλο σημασία εκτός από το να είμαστε καλά και να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουμε», πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Στην κάμερα του «Survivor» λύγισε, όμως, και ο Νίκος Γκάνος. Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι έχει χάσει την αδελφή του, δηλώνοντας: «Καθόμουν πολλές ώρες στον υπολογιστή σαν παιδάκι, μία μέρα λοιπόν η αδελφή μου φωνάζει από το μπάνιο: «Νίκο, έλα να με δεις γιατί θα φύγω». Της είπα “Άσε με ρε Μαρία, τώρα κάθομαι και παίζω στον υπολογιστή θα σε δω μετά” Και δεν την ξαναείδα».

«Αυτό το μετανιώνω πάρα πολύ και γι’ αυτό με έχει κάνει να μην αφήνω στη ζωή μου τίποτα για αύριο», εξήγησε.

Η ζωή του Νίκου, όμως, δεν ήταν εύκολη. «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν στα 14 μου έχασα την κατά δυο χρόνια μεγαλύτερη αδερφή μου, Μαρία. Ήταν ο πρώτος θάνατος στην οικογένεια και μας συγκλόνισε καθώς ήταν εντελώς απρόσμενο», είχε δηλώσει χρόνια πριν σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ ο τραγουδιστής. «Μετά την αδερφή μου ακολούθησαν μερικούς μήνες μετά ο αδερφός μου, Γιάννης και ύστερα από έναν χρόνο ο πατέρας μου. Έχω εξοικειωθεί με τον θάνατο και με την ιδέα ότι κάποιον που αγαπώ μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να τον χάσω. Ομολογώ ότι για ένα μεγάλο διάστημα το σπίτι αυτό ήταν το σπίτι του τρόμου για εμένα. Ακολουθώντας την παράδοση, έμενα σε έναν χώρο όπου οι καθρέφτες ήταν καλυμμένοι με πανιά και υπήρχαν παντού φωτογραφίες των αγαπημένων μας, δίπλα σε καντήλια που ήταν μέρα νύχτα αναμμένα. Είχα έναν χρόνο να ακούσω μουσική ή να δω τηλεόραση. Όλο αυτό, όπως καταλαβαίνεις, έκανε το κλίμα στο σπίτι πολύ βαρύ και έχω καταλήξει ότι δεν μας βοήθησε να ξεπεράσουμε τον πόνο. Το πρώτο διάστημα θυμάμαι, έβλεπα την αδελφή μου στον ύπνο μου και ξυπνούσα κλαίγοντας γιατί συνειδητοποιούσα ότι είναι όνειρο και δεν θα την ξαναδώ», έχει αποκαλύψει επίσης.

Την δική της απώλεια έχει βιώσει και η Όλγα Πηλιάκη. «Ο θάνατός της με στιγμάτισε, μου άλλαξε τη ζωή μου. Δε μου είναι εύκολο να μιλάω για αυτή την ιστορία, είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό, ήταν πέντε χρόνια μεγαλύτερή μου, την έχω χάσει εδώ και πολλά χρόνια αλλά δε θέλω να μιλάω γιατί δε θέλω να με παίρνει από κάτω… Αισθάνομαι ότι είναι εκεί ψηλά και με βλέπει και θέλω να πιστεύω ότι είναι χαρούμενη για μένα», έχει πει η Ολυμπιονίκης για την αδελφή της που έχει φύγει από τη ζωή.

Αν και η Όλγα δεν θέλει να ανοίγει το συγκεκριμένο κεφάλαιο, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν κατά τη διάρκεια του «Survivor» το μοιραστεί με το κοινό ή με κάποιον συμπαίκτη της. Η όμορφη και γλυκιά παίκτρια είναι αρκετά χαμηλών τόνων και έχει πλέον ως στήριγμα την οικογένειά της, τον άντρα της και τα παιδιά της αλλά και τη μητέρα της.