Survivor All Star Spoiler: H απόλυτη ανατροπή – Νέα παίκτρια μπαίνει στο ριάλιτι (VIDEO)

«Χρυσάφι» στα πόδια των παικτών του Survivor All Star: «Δεν παίρνουν όλοι 5.000 ευρώ, κάποιος συμφώνησε 8.000» (VIDEO)

Μια παίκτρια φεύγει οικειοθελώς

Δεν έχει περάσει ούτε ένα 24ώρο από τη στιγμή που το «Survivor All Star» έκανε πρεμιέρα και όλοι ασχολούνται με το ριάλιτι επιβίωσης. Το πρωί της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι μία παίκτρια αποχωρεί οικειοθελώς, ενώ λίγη ώρα αργότερα μάθαμε για μία νέα άφιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μπάκα, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Χριστίνα Κεφαλά έρχεται με φόρα στο νησί με σκοπό να ταράξει τα νερά του παιχνιδιού. Το μοντέλο, που συστήθηκε μέσα από το «My style rocks», εισέβαλε για πρώτη φορά το 2021 στο παιχνίδι.

Μάλιστα, είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον, καθώς είχε παραδεχτεί ότι είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Σάκη Κατσούλη. Τώρα που η Χριστίνα επιστρέφει θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη καθώς θα είναι στην ίδια ομάδα με τον Σάκη.

Οι αποκαλύψεις, βέβαια, για το «Survivor All Star» συνεχίζονται. Μέσα από το «Πρωινό Μας» του ΣΚΑΪ ακούστηκε ότι οι Μαχητές έχουν αρχίσει να πεινάνε πολύ, με κάποιους από τους παίκτες να ψάχνουν λύση! Έτσι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Γιώργος Ασημακόπουλος προσπάθησαν να βρουν φαγητό στο δάσος αφού οι καρύδες δεν τους χόρτασαν. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν θα τιμωρηθούν αφού κινήθηκαν στο όριο του επιτρεπτού.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Το βράδυ της Δευτέρας, στο δεύτερο επεισόδιο του πρότζεκτ, θα παρακολουθήσουμε έναν ακόμη απαιτητικό αγώνα. Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας.

Η χαμένη ομάδα θα οδηγηθεί στο συμβούλιο του νησιού, όπου θα πρέπει να «βγάλει στον τάκο» έναν υποψήφιο. Να σημειωθεί ότι ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο πρώτος παίκτης που θα τεθεί στη ψηφοφορία του κοινού. Ο σχεδιαστής δεν έκρυψε την προσωπική του δυσαρέσκεια για τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διαχειριστεί κάποιες καταστάσεις τις πρώτες ώρες στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και το γεγονός πως επέλεξαν να τον βάλουν να μονομαχήσει με τον «ισχυρό» Σάκη Κατσούλη.