Είναι επίσημο: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του GNTM 5 (VIDEO)

Είναι επίσημο: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του GNTM 5 (VIDEO)

Δείτε την κριτική επιτροπή του GNTM 5

GNTM: Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας. Ποιοι έχουν συμφωνήσει, ποιοι έχουν υπογράψει και ποιος θα είναι στα backstage;

Με πολλές αλλαγές αναμένεται να επιστρέψει στις μικρές οθόνες το GNTM μέσα από τη συχνότητα του STAR το ερχόμενο φθινόπωρο με τη σύνθεση της κριτικής επιτροπής να κρύβει τελικά αρκετές εκπλήξεις.

Εκτός από τη Βίκυ Καγιά η οποία επιστρέφει στο GNTM, μετά από «διάλειμμα» ενός έτους, στην κριτική επιτροπή θα βρίσκεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ο Γιώργος Καράβας ο οποίος αφήνει πίσω του τον ρόλο του coach των επίδοξων μοντέλων.




 

Τις υπόλοιπες δύο θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καταλάβουν ο Τάσος Σοφρωνίου και η Σοφία Χατζηπαντελή. Με μια διαφορά: η δεύτερη θα είναι special guest κριτής και θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των οντισιόν.

Το GNTM που έρχεται το φθινόπωρο θα έχει άλλη μια αλλαγή: Ο λόγος για την παρουσία της Έλενας Γαλύφα η οποία θα έχει τον ρόλο της υποδοχής των νεαρών μοντέλων και των οικογενειών τους πριν να βρεθούν μπροστά στην κριτική επιτροπή.