Survivor: Κατέρρευσε η Μαρία Αντωνά – «Όλα δυστυχώς έχουν πάει λάθος»

Survivor: Κατέρρευσε η Μαρία Αντωνά - «Όλα δυστυχώς έχουν πάει λάθος»

«Λύγισε» η Μαρία Αντωνά με την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου

Το χθεσινό επεισόδιο στο Survivor τα είχε όλα, από συγκίνηση, λύπη μέχρι χαμόγελα και ενθουσιασμό.

Πριν την εμφάνιση του Ροναλντίνιο, οι παίκτες στην καλύβα συζητούσαν όσα έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι αλλά και την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου

Η αποχώρηση του τραγουδιστή δεν ήταν εύκολη για όλους και ειδικότερα για την παρέα του. Η Μαρία Αντωνά μάλιστα «λύγισε» σκεπτόμενη ότι πια δεν θα έχει το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι.

«Όλα δυστυχώς έχουν πάει λάθος για την κόκκινη ομάδα και δεν ξέρουμε πως ακριβώς αυτό θα εξελιχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε ότι αφορά προσωπικά εμένα, εντάξει, η ψυχολογία μου δεν είναι και πάρα πολύ καλή. Το ομολογώ», ανέφερε αρχικά η παίκτρια.

«Τόσο γιατί επανέρχομαι από κάτι δύσκολο που πέρασα με την υγεία μου αλλά και γιατί θα ξαναμπώ εκεί χωρίς τον Νίκο (σ.σ. Γκάνο) που… Δεν ξέρω… Ο Νίκος ήτανε… Ο Νίκος ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμένα και με έχει επηρεάσει πάρα πολύ είναι η αλήθεια η αποχώρηση του», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.

«Δεν ξέρω δηλαδή πως θα είναι τα πράγματα και με όλη την κατάσταση αλλά και με το γεγονός ότι λείπει ο Νίκος», είπε στο τέλος φανερά στεναγχωρημένη.