Survivor 2024 – Απίστευτος Χανταμπάκης: Έστειλε στολή σέξι νοσοκόμας στην Όλγα Πηλιάκη

Survivor 2024 - Απίστευτος Χανταμπάκης: Έστειλε στολή σέξι νοσοκόμας στην Όλγα Πηλιάκη

Το δώρο του Στέλιου Χανταμπάκη στην Όλγα Πηλιάκη για την ημέρα του Βαλεντίνου ήταν αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον του κοινού

Αυτό, που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού απ’ όλο στο χθεσινό επεισόδιο και σχολιάστηκε στο X ήταν το δώρο του Στέλιου Χανταμπάκη στην Όλγα Πηλιάκη, στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας για τη χρονιά αυτή, που κέρδισαν οι Διάσημοι.

Με αφορμή και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όσοι από τους παίκτες των Κόκκινων ήταν σε σχέση ή παντρεμένοι θα άκουγαν ένα μήνυμα από τους αγαπημένους τους και θα έπαιρναν κι ένα δώρο από αυτούς, κάποιο αγαπημένο αντικείμενό τους από την Ελλάδα. Ο Στέλιος Χανταμπάκης λοιπόν, που είναι γνωστός για το χιούμορ του, πέρα από το ερωτικό μήνυμα με τη σαγηνευτική φωνή που έστειλε στη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη, της έστειλε και μια στολή sexy νοσοκόμας για να την φορέσει όταν βρεθούν ξανά οι δυο τους από κοντά.

Φυσικά τόσο η ίδια, όσο και οι συμπαίκτες της αλλά και το κοινό ξεκαρδίστηκαν από τα γέλια βλέποντας το δώρο του.

Όπως είπε όμως η Όλγα Πηλιάκη, το χιούμορ του ήταν αυτό που την έκανε να τον ερωτευτεί παράφορα και γι’ αυτό έχουν καταφέρει να είναι και σχεδόν 11 χρόνια μαζί έχοντας αποκτήσει και δυο παιδιά.