Survivor: Οι Μπλε γιορτάζουν τις νίκες τους με… καυτά παιχνίδια στη θάλασσα

Survivor: Οι Μπλε γιορτάζουν τις νίκες τους με... καυτά παιχνίδια στη θάλασσα

«Χαίρομαι που είμαστε έτσι σαν αδερφάκια, οι νίκες στα αγωνίσματα μας έχουν φέρει πιο κοντά» είπε η Χρύσα

Οι παίκτριες της μπλε ομάδας του Survivor αφιέρωσαν λίγο χρόνο στο επεισόδιο της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου, προκειμένου να κάνουν scrub με την άμμο και να απολαύσουν τον ήλιο.

Όταν οι παίκτριες ήταν στη θάλασσα, ο Γιάννης και ο Φάνης πήγαν και τις πήραν αγκαλιά και τις πέταξαν μέσα στο νερό. «Μας έκαναν 15 σβούρες και μας πέταξαν μέσα στ νερό. ‘Ένιωσα ότι ήμουν στις νεροτσουλήθρες. Γενικά υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα, χαίρομαι που είμαστε έτσι σαν αδερφάκια, οι νίκες στα αγωνίσματα μας έχουν φέρει πιο κοντά» είπε η Χρύσα στην κάμερα του Survivor.

Δείτε το βίντεο

Οι Μπλε ήταν ενθουσιασμένοι με την 3η σερί νίκη τους που τους κράτησε ασφαλείς αυτή την εβδομάδα, με τις γυναίκες της ομάδας να το ρίχνουν στις βουτιές και την αμμοθεραπεια, ενώ ο Γιώργος Γκιουλέκας προσπαθούσε να μάθει τα κατατόπια της παραλίας και τις δουλειές της ομάδας.

Ενθουσιασμένη παρά την ήττα της ομάδας της ήταν και η Ελένα Αμανατίδου. Η 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου των Διάσημων δείχνει να απολαμβάνει το τοπίο του Άγιου Δομίνικου.

Από την πλευρά της η Μαρία Αντωνά σχολίασε τις κινήσεις της Σταυρούλας Χρυσαειδή η οποία κάνει παρέα μόνο με τους άντρες της αντίπαλης ομάδας και τους κάνει μασάζ.

«Έχω παρατηρήσει και κατά τη διάρκεια του game και μετά το παιχνίδι που επιστρέφουμε στα πρόχειρα στα καταλύματα σαν να έχουν αλλάξει οι ισορροπίες της μπλε ομάδας. Η Σταυρούλα να κάνει τις διατάσεις στον Τζέιμς, ζέσταμα με τον Γιάννη και τον Φάνη και εκεί που ο Φάνης ήταν λίγο πιο κοντά με τα κορίτσια, θεωρώ ότι έχει προσεγγιστεί από τον Τζέιμς και την Σταυρούλα. Αυτό έχω παρατηρήσει. Τους προσέχει η Σταυρούλα, τους κάνει stretching, μασάζ και προφανώς τους δίνει συμβουλές. Μου κάνει εντύπωση που είναι μόνο προς τα αντρικά πρόσωπα της ομάδας και όχι στο γυναικείο» είπε η Μαρία Αντωνά για την Σταυρούλα στο Survivor.