Ο πατέρας του 14χρονου στην Αγία Παρασκευή καταγγέλλει: «Με πήραν και μου είπαν ότι “θα έρθω με 50 άτομα και θα στο κάνω λίμπα”»

Ο πατέρας του 14χρονου στην Αγία Παρασκευή καταγγέλλει: «Με πήραν και μου είπαν ότι "θα έρθω με 50 άτομα και θα στο κάνω λίμπα"»

Απειλές δέχθηκε η οικογένεια του 14χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα bullying στην Αγία Παρασκευή όταν έβγαλε τον σκύλο του βόλτα

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για περιστατικό bullying που καταγράφηκε προχθές το βράδυ στην Αγία Παρασκευή. Ο πατέρας του 14χρονου θύματος μίλησε για το περιστατικό, αλλά και για τις απειλές που δέχθηκε.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης (02/01) στην Αγία Παρασκευή όταν το ανήλικο θύμα έκανε βόλτα με τον σκύλο του και συνάντησε στον δρόμο του τρία αγόρια, δύο συμμαθητές του και ένα άγνωστο σε αυτόν.

Του επιτέθηκαν και τον ακινητοποίησαν στην οδό Λυκείου, για να του πάρουν το κινητό του τηλέφωνο και χρήματα. Ωστόσο δεν έμειναν μόνο εκεί. Έβγαλαν τα παπούτσια του 13χρονου με σωματική βία.

«Είναι σοκ να βλέπεις το παιδί σου σε αυτή την κατάσταση. Ήρθε στο σπίτι το παιδί ξυπόλυτο με αίματα στη μύτη και κλαίγοντας. Τον απείλησαν εκείνη τη στιγμή πως αν μιλήσει θα τον μαχαιρώσουν με σουγιά. Και επίσης του είπαν πως αν τολμήσει και πει κάτι στους γονείς του έχουν πιστόλι και θα τον σκοτώσουν. Και αυτόν και εμάς» είπε η μητέρα του ανήλικου παιδιού στην κάμερα του Star.

«Του έβγαλαν τα παπούτσια. Του έχωσε δύο μπουνιές στη μύτη. Τον έβαλαν να γονατίσει, τον τράβηξαν βίντεο ζητώντας του να αναφερθεί σε δύο κορίτσια και να αναφέρει χαρακτηρισμούς πολύ άσχημους», συμπλήρωσε.

«Θα έρθω με 50 άτομα να στο κάνω λίμπα»

Ο πατέρας του 14χρονου κατήγγειλλε: «Δεν είναι ότι βρέθηκαν στον δρόμο, διαφώνησαν για κάτι και πλακώθηκαν στο ξύλο ή έδωσαν δυο χαστούκια. Μιλάμε ότι πήγαν τρεις μαζί – δύο τον κρατούσαν και ένας του έριξε γροθιά στη μύτη με κλειδιά».

Οι απειλές δε σταμάτησαν. Λίγες ώρες μετά το άγριο περιστατικό ο ανήλικος και η οικογένεια του καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα.

«Με πήραν τη νύχτα και μου είπαν ότι “θα έρθω με 50 άτομα και θα στο κάνω λίμπα”. Ήταν 3:00 τη νύχτα. Αφού είχα γυρίσει από το αστυνομικό τμήμα πλέον» κατήγγειλε ο πατέρας του 14χρονου.

Τόσο οι τρεις ανήλικοι όσο και οι γονείς τους αναζητούνται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.