Σοκαριστική επίθεση ανηλίκων σε 14χρονο στην Αγία Παρασκευή -Τον έβαλαν να γονατίσει, έβγαζαν βίντεο και απειλούσαν

Σοκαριστική επίθεση ανηλίκων σε 14χρονο στην Αγία Παρασκευή -Τον έβαλαν να γονατίσει, έβγαζαν βίντεο και απειλούσαν

Προκαλεί σοκ η επίθεση ανηλίκων σε 14χρονο που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του στην Αγία Παρασκευή

Απίστευτο και όμως αληθινό… Ένας 14χρονος μαθητής περπατούσε μαζί με τον σκύλο του στην Αγία Παρασκευή, το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια της απογευματινής βόλτας σε δρόμο κοντά στο σπίτι του, δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν συνομήλικό του, έναν συμμαθητή του και έναν 16χρονο.

Οι δράστες της αδιανόητης επίθεσης πλησίασαν τον 14χρονο και τον ακινητοποίησαν, αφού πρώτα τον χτύπησαν.

Επίθεση ανηλίκων στην Αγία Παρασκευή: Οι δύο χτυπούσαν τον 14χρονο, ενώ ο τρίτος τραβούσε βίντεο

Ενώ οι δύο ανήλικοι χτυπούσαν τον 14χρονο, ο τρίτος τραβούσε βίντεο με το κινητό του, καθώς οι δράστες έψαχναν να βρουν εάν το θύμα είχε μαζί του αντικείμενα αξίας, λεφτά ή κινητό, για να τα πάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι δράστες της επίθεσης πήραν τα παπούτσια του θύματος, ενώ άρπαξαν και τον σκύλο του, για λίγη ώρα, για να τον απειλήσουν ότι δεν θα ξαναδεί το κατοικίδιό του.

Αγία Παρασκευή: Ανάγκασαν τον 14χρονο να γονατίσει και τον απειλούσαν ότι, αν μιλήσει, θα τον σκοτώσουν

Η απίστευτη επίθεση εναντίον του 14χρονου είχε και συνέχεια, καθώς τον ανάγκασαν να περπατήσει χωρίς παπούτσια στον δρόμο και να γονατίσει, ενώ τον κατέγραφαν σε βίντεο, αλλά και να βρίσει χυδαία δύο κοπέλες.

Μάλιστα, του έστειλαν το βίντεο στο Instagram και τον απείλησαν να μη μιλήσει πουθενά για όσα συνέβησαν, γιατί, αν το έκανε, θα τον μαχαίρωναν με σουγιά και θα τον σκότωναν με πιστόλι, όπως είπαν φεύγοντας.

Φαίνεται ότι ο 14χρονος γινόταν συχνά στόχος των συγκεκριμένων νεαρών, αφού, όπως ομολόγησαν μπροστά του, είχαν λερώσει το αυτοκίνητο του πατέρα του με τροφή και είχαν ρίξει αυγά στο σπίτι του.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, για ληστεία από κοινού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.