Δεν φαντάζεστε πόσα βγάζει 30χρονο μοντέλο του OnlyFans που δείχνει τις τρίχες στη μασχάλη της στα social! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Δεν φαντάζεστε πόσα βγάζει 30χρονο μοντέλο του OnlyFans που δείχνει τις τρίχες στη μασχάλη της στα social! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Το μοντέλο του OnlyFans δηλώνει ότι ντρέπεται όταν πρόκειται για σεξ και ραντεβού

Μια 30χρονη που έχει κερδίσει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια χάρη στις τρίχες της μασχάλη της, αποκάλυψε ότι η επιτυχία της στα social media έχει ακριβό τίμημα.

Η Fenella Fox, από το Ηνωμένο Βασίλειο, έγινε viral φέτος, αφού ανέπτυξε «ψηφιακό ίλιγγο» περνώντας έως και 14 ώρες την ημέρα στο τηλέφωνό της.

Δεν φαντάζεστε πόσα βγάζει 30χρονο μοντέλο του OnlyFans που δείχνει τις τρίχες στη μασχάλη της στα social! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Η Fox δραστηριοποιείται στην «βιομηχανία των ενηλίκων» από τα 18 της και τώρα ισχυρίζεται ότι κερδίζει 9.500 δολάρια το μήνα μέσω ενός συνδυασμού πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, όπου έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους.

Είπε ότι άρχισε να δημοσιεύει εικόνες από τις τρίχες του σώματός της στο διαδίκτυο πριν από επτά χρόνια, αφού απογοητεύτηκε με τα πρότυπα ομορφιάς που τέθηκαν στις γυναίκες, μεταδίδει η New York Post.

Ήθελε οι τρίχες του σώματός της, ιδίως στις μασχάλες, να τις δουν οι εταιρείες μοντέλων και έτσι αποφάσισε να τις παρουσιάσει με έναν νέο τρόπο. Η Fox παρατήρησε ότι υπήρχε μια τάση γυναικών να ποζάρουν με μπικίνι στην παραλία και στην κορυφή των βουνών, έτσι αναδημιουργούσε αυτές τις εικόνες με μια ανατροπή.

Το μοντέλο του OnlyFans, Φενέλα Φοξ, είπε ότι οι περισσότεροι άντρες με τους οποίους βγαίνει έξω φαίνονται «ανυπόμονοι» για να φτάσουν στην κρεβατοκάμαρα.

«Είμαι μοντέλο OnlyFans και το να είμαι στο site έχει… καταστρέψει τη ζωή μου στα ραντεβού. Σταμάτησα να φοράω μακιγιάζ, σταμάτησα να χτενίζω τα μαλλιά μου, σταμάτησα το ξύρισμα και άφησα το σώμα μου να είναι φυσικό», είπε στην Mail Online.

«Μίλησα για αυτό πολύ στο διαδίκτυο και σύντομα έγινα γνωστή ως “body positive influencer“». είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν πολλοί που έκαναν αυτό που έκανα εγώ, οπότε ξεχώρισα πραγματικά».

Είπε ότι η δημιουργία αυτών των εικόνων ήταν μερικές από τις «καλύτερες στιγμές της ζωής της», αλλά η αντίδραση στη δουλειά της ήταν «κυρίως αρνητική».

Η Fox είπε ότι πήγαινε ενάντια στον κανόνα και οι άνθρωποι απειλούνταν από αυτό καθώς απεικόνιζε μια διαφορετική εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το σέξι. Η τόλμη της δεν ήταν χωρίς συνέπειες…

Η ίδια είπε πως παρά τη διαδικτυακή της προσωπικότητα, είναι αρκετά ντροπαλή όταν πρόκειται για σεξ και ραντεβού. Είπε ότι αγχώνεται με τους άντρες… Πρόσθεσε δε, ότι δέχθηκε επίθεση διαδικτυακά και αυτοπροσώπως, και αυτό την άφησε με διαταραχή μετατραυματικού στρες.