Αυτός είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και αστυνομικός-μαστροπός που εξέδιδε την Κουβανή – Οι διάλογοι που τον «καίνε» (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και αστυνομικός-μαστροπός που εξέδιδε την Κουβανή - Οι διάλογοι που τον «καίνε» (ΦΩΤΟ)

Έφτασε σε σημείο να βάλει αγγελία για να πουλήσει το υπηρεσιακό όπλο του

Διάλογοι που τον «καίνε» και μαρτυρούν την «επιχείρηση» που είχε στήσει εντοπίστηκαν στο κινητό που είχε ο 23χρονος αστυνομικός Νώντα Μανιδάκη, που συνελήφθη στην Αθήνα για εμπορία ανθρώπων και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο νεαρός μαστροπός και drug dealer, που πιάστηκε στην «τσιμπίδα» της Αστυνομίας τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, διατηρούσε στο κινητό του φωτογραφίες και συνομιλίες, που αποδεικνύουν πως εξέδιδε την 23χρονη Κουβανή που εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που εντόπισαν οι συνάδελφοί του από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ο αστυφύλακας διαπραγματευόταν με διάφορους άντρες την τιμή που θα πλήρωναν για τις ερωτικές υπηρεσίες της κοπέλας, ενώ φέρεται ότι έχει πουλήσει και το υπηρεσιακό του όπλο.

Αυτός είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και αστυνομικός-μαστροπός που εξέδιδε την Κουβανή - Οι διάλογοι που τον «καίνε» (ΦΩΤΟ)

Χαρακτηριστικός είναι ένας από τους διαλόγους που έκανε μέσω γραπτών μηνυμάτων:

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: «Εχουμε την κοπέλα διαθέσιμη;»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: «Ναι, τι θέλεις, πες μου».

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: «Λεφτά για μια ώρα πες μου. Ψάχνει ο αδελφός μου για σήμερα».

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: «Νορμάλ, 200 ευρώ. Φουλ πρόγραμμα, 300 ευρώ η μισή ώρα».

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: «Χωρίς φουλ πρόγραμμα. Μ…καμ είναι πολλά, άσ’ το».

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: «200 φουλ πρόγραμμα. Μιάμιση ώρα για σένα… Λατίνα».

Σε άλλη συνομιλία που εντοπίστηκε, ένας από τους ενδιαφερομένους ρωτούσε για ερωτική συνεύρεση με περισσότερους άνδρες, και ο 23χρονος, λες και ήταν κανονικός προαγωγός και όχι αστυνομικός, απαντούσε με περίσσιο θράσος.

ΑΓΝΩΣΤΟΣ: «Δύο άντρες με μια γκόμενα;»

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: «Δύο ώρες φουλ πρόγραμμα, 1.000 ευρώ. Μία ώρα φουλ πρόγραμμα, 600».

Αυτός είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και αστυνομικός-μαστροπός που εξέδιδε την Κουβανή - Οι διάλογοι που τον «καίνε» (ΦΩΤΟ)

Σε άλλη περίπτωση έκανε τον… δύσκολο, προφανώς για να ανεβάσει τις τιμές, με τον άγνωστο να τον ρωτάει τι ώρες είναι διαθέσιμη η κοπέλα και τον αστυνομικό να αποκρίνεται «ανάλογα τον φόρτο εργασίας».

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ο 23χρονος αρνήθηκε να αποκαλύψει στις Αρχές πού βρίσκεται το υπηρεσιακό του όπλο, με τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση να εκτιμούν, ύστερα και από τις φωτογραφίες που βρήκαν στο κινητό του, ότι μπορεί να το έχει πουλήσει. Σε ερωτήσεις που του έκαναν όταν εντόπισαν μια φωτογραφία με το υπηρεσιακό του όπλο και να αναγράφονται τιμές, φέρεται ότι τους είπε: «Λάθος μεγάλο, εγώ πήγα να βγάλω μεροκάματο 50-100 ευρώ».

Ο τυχαίος έλεγχος

Υπενθυμίζεται πως ο Νώντας Μανιδάκης εντοπίστηκε σε τυχαίο έλεγχο αστυνομικών κοντά στην περιοχή του Κολωνού μαζί με άλλα τρία άτομα. Στις ερωτήσεις που του έκαναν οι συνάδελφοί του απάντησε ότι του είχαν κλέψει το προσωπικό του μηχανάκι πριν από μία ώρα» και γι’ αυτό τον λόγο «ζήτησε βοήθεια από τους υπόλοιπους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου προκειμένου να το βρει».

Ωστόσο, η κλοπή δεν είχε δηλωθεί σε κανένα αστυνομικό τμήμα, ενώ ο νεαρός, λες και είχε πάθει…αμνησία, δεν θυμόταν τον αριθμό κυκλοφορίας της μοτοσικλέτας του! Τους είπε όμως πως μπορούσε να τους δείξει φωτογραφία μέσω της εφαρμογής Viber, που είχε στο κινητό του. Κατά την επίδειξη της πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματος, οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως υπήρχε μια φωτογραφία που απεικόνιζε ένα πιστόλι και αναγραφόταν από κάτω χρηματικό ποσό.

Στην ανάλυση του περιεχομένου του κινητού του 23χρονου προέκυψαν φωτογραφίες γυναικών που εκτιμάται ότι στερούνταν την ελευθερία τους, και συγκεκριμένα μία από αυτές απεικονίζεται να κρατάει ένα φύλλο χαρτί, στο οποίο αναγράφεται η πρόταση «Kanesex – Επαλήθευση προφίλ, Ιούλιος 2.20.23». Ακόμη, υπήρχαν φωτογραφίες με αναγραφόμενες τιμές για παροχή ερωτικών υπηρεσιών, αλλά και φωτογραφίες με οπλισμό και ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες, σε συνδυασμό με τα μεγάλα χρηματικά ποσά, παρέπεμπαν σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο 23χρονος, που οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, αφέθηκε ελεύθερος με την υπόθεσή του να παίρνει αναβολή για τις 2 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε ίσως και να βρίσκεται εκτός Αστυνομίας, δεδομένου ότι είναι σε εξέλιξη η διαδικασία απόταξής του, εξαιτίας της συχνής απουσίας από την υπηρεσία του. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι από τον περασμένο Ιούνιο οι συνάδελφοί του τον είδαν ελάχιστες φορές.

Την ώρα που ολοένα περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως για τον αστυφύλακα, ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο παρελθόν ο 23χρονος υπήρξε πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, που «βυθίστηκε» στις παρανομίες, καταστρέφοντας με τον τρόπο αυτόν τη ζωή του.

Επρόκειτο για ανερχόμενο ταλέντο που αγωνίστηκε σε μεγάλα σωματεία της Αττικής και της Κρήτης, ενώ είχε διαπρέψει σε ακαδημίες κορυφαίου συλλόγου. Συγκεκριμένα, ο νεαρός στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ομάδα της Κρήτης, της δυτικής Αττικής, στην U19 μεγάλης αθηναϊκής ομάδας και παλιότερα σε ομάδα που σήμερα βρίσκεται στη Super League.

Πηγή Espresso