Αυτή είναι η «καυτή» influencer που… έκλεψε τον Rauw Alejandro από την εκρηκτική Ροζαλία! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Αυτή είναι η «καυτή» influencer που... έκλεψε τον Rauw Alejandro από την εκρηκτική Ροζαλία! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

O τραγουδιστής κατηγορήθηκε για απιστία

Η Ροζαλία και ο Rauw Alejandro χώρισαν, όπως έγινε γνωστό στα τέλη Ιουλίου.

Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάρτιο, τράβηξε χωριστούς δρόμους μετά από περισσότερα από τρία χρόνια μαζί, σύμφωνα με το περιοδικό «PEOPLE». Πηγές είπαν ότι παρά την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, συμφώνησαν και οι δύο να λύσουν τον αρραβώνα τους.

Η Ροζαλία και ο Alejandro, οι οποίοι είναι και οι δύο 30 ετών, συνδέθηκαν ερωτικά για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2021 και δημοσιοποίησαν το ειδύλλιό τους τον επόμενο μήνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ξένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για απιστία από την πλευρά του Rauw Alejandrο ήδη από την πρώτη στιγμή της είδησης του χωρισμού.

Αν και ο Alejandrο έκανε δήλωση λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση του χωρισμού απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς απιστίας, οι κατηγορίες δεν έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν. Η υποτιθέμενη γυναίκα, αυτή τη φορά, που αποτέλεσε την αιτία του χωρισμού είναι η Ζάιρα ντε λα Μορένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca.

Ο Αμόρ Ρομέιρα εμφανίστηκε πρόσφατα στην ισπανική εκπομπή «Fiesta de Verano» και ισχυρίστηκε ότι έχει αποδείξεις για την απιστία του Πορτορικανού. Το όνομα που αναφέρθηκε ήταν η influencer Ζάιρα ντε λα Μορένα, μια 23χρονη κοπέλα από τη Βαλένθια που έχει περισσότερους από 124.000 followers στο Instagram. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του Ρομέιρα, η Μορένα έχει στοιχεία που ενοχοποιούν τον Alejandro και καθιστούν σαφή την απιστία του.

«Αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτή την πληροφορία, γιατί έχω δει όλα τα στοιχεία και αν ήμουν στη θέση της Ροζαλία θα με πλήγωνε πολύ. Δεν μπαίνω στο καμαρίνι με μια τραγουδίστρια μόνη μου», δήλωσε ο Ρομέιρα. Επίσης, η Μορένα θα παρευρεθεί στη συναυλία του τραγουδιστή στη Βαλένθια στις 26 Αυγούστου.

Ποια είναι η Ζάιρα ντε λα Μορένα;

Η Μορένα είναι μια 23χρονη influencer και τραγουδίστρια από τη Βαλένθια. Συμμετείχε στην εκπομπή του Telecinco «Mujeres y hombres y viceversa» και στο ριάλιτι του Netflix «Jugando con fuego: Latino», την ισπανική εκδοχή του «Too Hot to Handle».

Αυτή είναι η «καυτή» influencer που... έκλεψε τον Rauw Alejandro από την εκρηκτική Ροζαλία! (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ωστόσο, ο Ρομέιρα ισχυρίζεται ότι ο ίδιος ο Rauw Alejandro ζήτησε από την ομάδα του να επικοινωνήσει με τη Μορένα για να προσκαλέσει εκείνη και τους φίλους της σε μια από τις συναυλίες του.