Χαμός με μοντέλο του OnlyFans – Πόζαρε με τολμηρό μπικίνι στο κάστρο του Ουίνδσορ και έφαγε… κατσάδα από αστυνομικούς (ΦΩΤΟ)

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Φωτιά» με στρινγκ μαγιό... δαμάζει τα κύματα - Απίθανα οπίσθια, ούτε στο Survivor! (VIDEO)

Η εμφάνιση του «καυτού» μοντέλου του Onlyfans

Αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή μίας νεαρής γυναίκας, που δηλώνει μοντέλο του OnlyFans, να φωτογραφηθεί ντυμένη με τα… άκρως απαραίτητα έξω από το κάστρο του Γουίνδσορ.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με «The Sun», η 33χρονη Isabelle Berry έκανε τους παρευρισκόμενους να… τρίβουν τα μάτια τους, όταν έφτασε έξω από τον ιστορικό πύργο, γδύθηκε, και ξεκίνησε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό φίλου της με ένα μικροσκοπικό μπικίνι.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, τουρίστες που βρίσκονταν στο σημείο δεν πίστευαν στα μάτια τους, με αρκετούς να αρπάζουν τις φωτογραφικές τους μηχανές, προκειμένου να απαθανατίσουν το «παράξενο» θέαμα.

Η εμφάνιση του «καυτού» μοντέλου του Onlyfans

Η εμφάνιση της «καυτής» 33χρονης έκανε, μάλιστα, αρκετούς να βγουν από τις παρακείμενες pub της περιοχής, προκειμένου να απολαύσουν το θέαμα.

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι στην πόλη του Μπέρκσαϊρ τόσο… ευγνώμονες!

Μία κάτοικος, μιλώντας στη βρετανική tabloid εφημερίδα, σχολίασε ότι «αυτή είναι μια βασιλική πόλη, δεν μπορούμε να έχουμε ανθρώπους να χαριεντίζονται μπροστά στο κάστρο», ενώ άλλος κάτοικος, μιλώντας για το… κατόρθωμα της 33χρονης, τόνισε ότι «στα μεσαιωνικά χρόνια θα την είχαν κλείσει μέσα στον πύργο για τη συμπεριφορά της».

Όπως φαίνεται και στις σχετικές εικόνες, το μοντέλο του OnlyFans παίρνει αισθησιακές πόζες μπροστά στα τείχη του κάστρου, αλλά και σε παγκάκια που υπάρχουν στον περίβολό του.

Ωστόσο, η φωτογράφιση της 33χρονης διεκόπη απότομα όταν αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο την ενημέρωσαν ότι, αν δεν καλυφθεί, θα προχωρήσουν στη σύλληψή της, κάνοντας παρατήρηση για άσεμνη εμφάνιση.

«Αγαπώ τη βασιλική οικογένεια και το κάστρο είναι πανέμορφο, αλλά δεν πιστεύω ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα ήταν ευχαριστημένος με ό,τι έκανα. Πιστεύω ότι αν ο ίδιος και η γυναίκα του με έβλεπαν θα σοκάρονταν» σημείωσε η ίδια, μεταξύ άλλων, μιλώντας στη «The Sun».

Το κάστρο του Γουίνδσορ προσελκύει 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες ετησίως και είναι το επίσημο σπίτι του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα, οι οποίοι, ωστόσο, απουσίαζαν στη διάρκεια του προαναφερθέντος περιστατικού.

Τον περασμένο μήνα, ο βασιλιάς Κάρολος φιλοξένησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, στο εν λόγω κάστρο, ενώ το 2018 ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ακριβώς πίσω από τα τείχη όπου πόζαρε η 33χρονη.