Αναστάτωση στην Πάτρα: Δικηγόρος απειλεί 17χρονο που χτύπησε την κόρη του: «Έχω κατέβει σε 75 αγώνες πυγμαχίας»

Κανονικά ανοίγουν τα σχολεία τη Δευτέρα, επιβεβαιώνει η κυβέρνηση

Χαμός στην Πάτρα

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πάτρα μετά από καυγά ενός 17χρονου με μια συμμαθήτριά του. Σύμφωνα με το flamis.gr ο καυγάς πήρε διαστάσεις με μηνύσεις που έγιναν από τους γονείς ενός 17χρονου στον δικηγόρο πατέρα μιας συνομίληκης του μαθητή (συμμαθητές) για απειλές και εξύβριση.

Με την σειρά του ο δικηγόρος και η κόρη του είχαν υποβάλλει πρώτοι μήνυση μετά από βίαιο επεισόδιο μεταξύ των συμμαθητών στο σχολείο και με κατηγορούμενο τον 17χρονο ο οποίος βιαιοπράγησε εναντίον της (σύμφωνα με την μήνυση).

Όλα ξεκίνησαν την προπερασμένη Τρίτη όταν οι δύο 17χρονοι ήρθαν «αντιμέτωποι» στο προαύλιο και ο τσακωμός τους έλαβε διαστάσεις. Κατά τον δικηγόροπατέρα της νεαρής ο συμμαθητής της βιαοπράγησε εναντίον της, ενώ σύμφωνα με συγγενή του 17χρονου απλά την έσπρωξε και η κοπέλα έπεσε στο έδαφος. Η νεαρή ειδοποίησε τον πατέρα της και εκείνος έσπευσε άμεσα στο σχολείο.

Σύμφωνα με την μήνυση που έχει καταθέσει η άλλη πλευρά εναντίον του, ο δικηγόρος δήλωσε βετεράνος της πυγμαχίας, απειλώντας τον νεαρό, ενώ του είπε (πάντα σύμφωνα με τον ισχυρισμό της άλλης πλευράς) πως θα φέρει μπράβους να τον χτυπήσουν και μάλιστα άσχημα! «Έχω κατέβει σε 75 αγώνες πυγμαχίας» είπε στον 17χρονο ο δικηγόρος, σύμφωνα με το κείμενο της μήνυσης. Πλέον οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.