Εύα Καϊλή: Κρίθηκε προφυλακιστέα – Τι αποφάσισαν οι δικαστές στις Βρυξέλλες

Εύα Καϊλη: Αυτό είναι το σπίτι στο Ψυχικό - Το αγόρασε 260.000 ευρώ, η εμπορική του αξία είναι 900.000 ευρώ (VIDEO)

Προφυλακιστέα κρίθηκε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate

Προφυλακιστέα κρίθηκε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, για την εμπλοκή της στο σκάνδαλο διαφθοράς Qatar Gate. Η εν λόγω απόφαση θα κριθεί εκ νέου στις 22 Ιανουαρίου. Οπως είχαν αναφέρει νωρίτερα τα βελγικά Μέσα, η Ελληνίδα ευρωβουλευτής κρίθηκε προφυλακιστέα καθώς δεν κατάφερε να πείσει τους Βέλγους δικαστές πως δεν είναι ύποπτη φυγής.

Στοιχείο – κλειδί για την προφυλάκισή της, όπως είχε αναφέρει νωρίτερα και ο ιταλικός Τύπος, φαίνεται να είναι τα χρήματα που βρέθηκαν στη βαλίτσα του πατέρα της ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από το ξενοδοχείο που διέμενε στις Βρυξέλλες, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε από την κόρη του.

Μάλιστα, αξίζει εδώ να σημειωθεί πως η εν λόγω διαδικασία δεν ήταν καθόλου εύκολη για τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, με τον συνήγορο της Εύας Καϊλή να έχει καταλάβει από χθες τη σοβαρότητα της κατάστασης, όταν την επισκέφθηκε στις φυλακές του Χάρεν καθώς ενώ μπήκε με το κανονικό του χρώμα, βγήκε… κάτασπρος.

Μάλιστα, είναι χαρακτηριστική η ατάκα του κ. Δημητρακόπουλου που ενώ περίμενε την απόφαση για την ευρωβουλευτή, εξηγούσε σε παριστάμενους ότι είναι «χαμένο παιχνίδι», καθώς διέκρινε από μέρους του δικαστηρίου μεροληψία και προκατάληψη εναντίον της εντολέως του.