Κιβωτός του Κόσμου: Σοκ με SMS θανάτου σε όποιος θέλουν να καταθέσουν – «Θα σας σκοτώσουμε» (VIDEO)

«Βόμβα» για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Ήξερα ονόματα ανθρώπων που κακοποίησαν παιδιά» λέει ο Σούρας (VIDEO)

Το SMS που λαμβάνουν όσοι θέλουν να καταθέσουν για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Τεχνικές μαφιόζων φαίνεται ότι χρησιμοποιούν όσοι επιθυμούν να μην υπάρξουν νέες καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», υπάρχουν μηνύματα που φέρεται να έχουν σταλεί προς εκφοβισμό, αλλά κατέληξαν να έχουν την μορφή sms θανάτου.

«Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, θα σας σκοτώσουμε» φέρεται να γράφουν τα μηνύματα και σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Super Κατερίνα» αυτά ξεκίνησαν να αποστέλλονται ως ένας τρόπος εκφοβισμού στα παιδιά που βρίσκονται στις δομές ώστε να μην ανοίξουν το στόμα τους και να μην προστεθούν και άλλες καταγγελίες στις ήδη υπάρχουσες για κακοποιητική συμπεριφορά, βασανιστήρια και όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.




 

Ο αποστολέας είναι άγνωστης προέλευσης νούμερα τα οποία στέλνουν τέτοιου είδους μηνύματα, είναι τα λεγόμενα «πακιστανικά κινητά». Οι Αρχές είναι ενήμερες και έχουν αρχίσει να ξετυλίγουν το κουβάρι σχετικά με την προέλευση των μηνυμάτων. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει μία διαφάνεια σχετικά με τις αποστολές αυτών των μηνυμάτων θανάτου.