Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε η 38χρονη -«Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κρήτη: Προφυλακίστηκε η 38χρονη -«Φοβάμαι για τη ζωή μου»

Με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

Προφυλακιστέα, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε η 38χρονη που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της με καυστικό υγρό, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost, η 38χρονη μεταφέρθηκε και πάλι υπό άκρα μυστικότητα στο γραφείο της γ’ Ανακρίτριας Ηρακλείου από τις 7:30 το πρωί με την απολογία της να λήγει λίγα λεπτά μετά τις 12:00 το μεσημέρι ενώ ισχυρή δύναμη αστυνομικών δυνάμεων φυγάδευσε την 38χρονη από την πίσω πόρτα των Δικαστηρίων. Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί είχε μεταφερθεί και την περασμένη Τετάρτη (26/10) όταν ο Εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Παράλληλα ο εν διαστάσει σύζυγος της νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου της Αθήνας, όπου μεταφέρθηκε, με σοβαρότατα τραύματα στο πρόσωπο, το θώρακα και το λαιμό ενώ κινδυνεύει να χάσει και το μάτι του.

Τι κατέθεσε στην απολογία της στην Ανακρίτρια

Σύμφωνα με πληροφορίες η απολογία της 38χρονης διήρκησε περισσότερες από 3:30 ώρες και στην απολογία της η κατηγορούμενη κατέθεσε ότι ο 36χρονος εν διαστάσει σύζυγος δεν κοιμόταν, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται μέσω των συνηγόρων του, ότι το υγρό ήταν καθαριστικό οξύ, ότι δεν εμπλέκεται τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση καθώς και ότι φοβάται για τη ζωή της και γι’ αυτό ήταν «ποταμός» στη μακρά απολογία της ενώπιον των δικαστικών Αρχών.