Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω πια επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη»

Τάσος Χαλκιάς: «Δεν έχω πια επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών και ο γνωστός ηθοποιός έχει κόψει κάθε επικοινωνία μαζί του.

Ο Τάσος Χαλκιάς άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την φιλία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και για όσα δείχνουν να το δυσανασχετούν στο χώρο του θεάματος.

«Ο δικός μας είναι ένας χώρος, στον οποίο δημοσιοποιείται ότι συμβαίνει μέσα σε αυτόν. Είτε από κουτσομπολίστικη διάθεση, είτε μέσα από τη δουλειά των δημοσιογράφων. Ο όρος “εξουσία” δεν παύει να υπάρχει και μέσα στο θέατρο, δηλαδή οι άνθρωποι δεν είναι στο απυρόβλητο σε αυτόν τον τομέα» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας ότι «Υπάρχουν ταλαντούχοι άνθρωποι, ομολογουμένως, που εκμεταλλεύτηκαν τα πρωτεία που τους έδωσε ο χώρος. Σημαντικοί άνθρωποι, καμία αντίρρηση. Δεν έτυχε, όμως, να συνάδει ο χαρακτήρας τους με την ιδιότητα του καλλιτέχνη. Όταν όλα αυτά απουσιάζουν κι αντ’ αυτών επεμβαίνει η εξουσία, αυτά είναι επιεικώς απαράδεκτα, να το πω κι έτσι».

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί κατηγορείται για σωρεία σεξουαλικών αδικημάτων είπε ότι «Τώρα πια, δεν έχω επαφές με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Στην αρχή ναι, είχα. Εδώ και πολλούς μήνες όμως, που είναι στη φυλακή ο Πέτρος, δεν έχω», τόνισε ο ηθοποιός. Τέλος, μίλησε και για άτομα τα οποία αφού έχουν γίνει γνωστά από τις συμμετοχές του σε διάφορα ριάλιτι, αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους και στο χώρο της υποκριτικής. «Από παιδιά, που έρχονται από ριάλιτι κι άλλους χώρους και “γίνονται” ηθοποιοί, δεν υπάρχει ούτε ένας. Δεν έχει γίνει κανείς ηθοποιός. Μάλιστα, δύο κοπέλες εξαιρετικά φίλες μου, οι οποίες έκαναν πολλά πράγματα στο θέατρο, δεν έγιναν ηθοποιοί. Η Ρέα Τουτουντζή και η Νόνη Δούνια, στις καλύτερες των περιπτώσεων», δήλωσε ο Τάσος Χαλκιάς.