Ανέβηκαν οι τόνοι στη δίκη Φιλιππίδη: Ο Σπύρος Μπιμπίλας πέταξε λαχεία στη δικηγόρο του ηθοποιού

Πέτρος Φιλιππίδης: Ανεστάλη ο πλειστηριασμός του σπιτιού του στο Ψυχικό

Διακόπηκε η δίκη

Με ένταση συνεχίστηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά την εξέταση του μάρτυρα Σπύρου Μπιμπίλα.

Η συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου, αμφισβήτησε την αξιοπιστία του μάρτυρα, δείχνοντας συνέντευξή του, όπου έλεγε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ορθώς βρίσκεται στη φυλακή.

Τότε, σύμφωνα με το protothema.gr, οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Μπιμπίλα να φωνάζει και να αποκαλύπτει ότι την Παρασκευή συναντήθηκε μαζί της και του έκανε το τραπέζι.

«Θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου; Με κάλεσε και μου έκανε το τραπέζι. Μου παρήγγειλε φαγητά και πάστες και στο τέλος μου αγόρασε και δύο λαχεία, ενώ εγώ δεν ήθελα», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας, βγάζοντας από την τσέπη του παντελονιού του τα λαχεία.

Η Κική Πακιρτζίδου, από την πλευρά της, δήλωσε στο δικαστήριο ότι τον κάλεσε προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται στα ΜΜΕ το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη και ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ακούγοντας αυτά, της πέταξε τα λαχεία και βγήκε από τη δικαστική αίθουσα.

Ο πρόεδρος του δικαστηρίου ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει νέα διακοπή. «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτό, γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ», είπε χαρακτηριστικά πριν διακόψει.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη είχε διακοπεί και νωρίτερα, μετά από έντονο διάλογο του συνηγόρου υπεράσπισης, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, με τον Σπύρο Μπιμπίλα. Μάλιστα, μετά τη διακοπή και την αποχώρηση των δικαστών κάποιοι από τους φίλους του κατηγορούμενου επιτέθηκαν λεκτικά στον κ. Μπιμπίλα αποκαλώντας τον «φίδι κολοβό» προς τους οποίος ο μάρτυρας απάντησε: «Ντροπή! Τι να κάνουμε να πούμε ψέματα;».