Γιώργος Τράγκας: «Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση στην περιουσία του» απαντά η δικηγόρος της συζύγου του

Γιώργος Τράγκας: «Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση στην περιουσία του» απαντά η δικηγόρος της συζύγου του

Τι ισχυρίζεται

Οι εξελίξεις γύρω από την περιουσία του Γιώργου Τράγκα είναι ραγδαίες, καθώς πριν λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε ότι έχει δεσμευτεί.

Την ώρα που στα χέρια του Οικονομικού Εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκα βρίσκεται και μελετάται το πλέον των 60 σελίδων πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) με το οποίο δεσμεύτηκε το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων και τραπεζικών καταθέσεων του Γιώργου Τράγκα και της συζύγου του Μαρίας Καρρά, τα οποία, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αποτιμώνται πάνω από 100 εκατ. ευρώ, η χήρα του δημοσιογράφου διαψεύδει τα περί δέσμευσης.

Μετά από επικοινωνία που είχε με τη δικηγόρο, Γεωργία Κουβέλα, της χήρας του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά, η Μάρτζυ Λαζάρου μετέφερε στο Love it τους ισχυρισμούς της. Όπως υποστηρίζει, δεν έχει γίνει καμία δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα και δεν έχει στα χέρια της κανένα πόρισμα.




«Τα όσα γράφονται στον Τύπο και αναπαράγονται σε τηλεοπτικές εκπομπές περί αμύθητης πλήρους περιουσίας του Γιώργου Τράγκα, στην οποία προσδιορίζουν το εξωπραγματικό ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ είναι παντελώς ανυπόστατα. Αυτοί που αναπαράγουν αυτές τις αναπόδεικτες πληροφορίες εξυπηρετούν κατ’ εμέ αποκλειστικά και μόνο επικοινωνιακές σκοπιμότητες.

Όταν και εφόσον μας κοινοποιηθεί το πόρισμα που αναφέρεται μάλιστα και στα δημοσιεύματα της αρμόδιας αρχής και πληροφορηθούμε το ακριβές περιεχόμενο, εξυπακούεται ότι θα συνδράμουμε σε οποιαδήποτε έρευνα των αρχών. Δεν έχει γίνει καμία δέσμευση περιουσίας» δήλωσε μεταξύ άλλων.