Επιμένει ο Κούγιας με δήλωση «βόμβα»: «Αν δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, παρατάω την δικηγορία»

Επιμένει ο Κούγιας με δήλωση «βόμβα»: «Αν δεν αθωωθεί η Πισπιρίγκου, παρατάω την δικηγορία»

Ο Αλέξης Κούγιας λίγες ώρες μετά την απόφαση για την Ρούλα Πισπιρίγκου, ξεκαθάρισε ότι αν δεν αθωωθεί θα παρατήσει την δικηγορία

Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA για την 35χρονη που καταδικάστηκε για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο γνωστός ποινικολόγος έριξε τη «βόμβα επιμένοντας ότι αν δεν αθωωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου θα παρατήσει την δικηγορία. «Αν δεν αθωωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου θα παρατήσω την δικηγορία. Γνωρίζω πως αποδίδεται η δικαιοσύνη στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Επειδή γνωρίζω πώς έγινε η υπόθεση αυτή είμαι κατηγορηματικός για την λέξη «σκάνδαλο» και την φράση «δικαστική πλάνη», γιατί η υπόθεση αυτή ήταν στα κανάλια. Σε μια στιγμή παρεμβαίνει ο Τσιάρας που ήταν υπουργός δικαιοσύνης και ασκεί πειθαρχικές διώξεις στις δύο κορυφαίες ιατροδικαστές. Για λόγους πολιτικούς παρενέβη και ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Αθηνών, και αρχίσει μια προανακριτική που μόνο ερευνούσαν πώς έκλαιγε η κατηγορούμενη.

Δεν όρισαν έναν πραγματογνώμονα να εξετάσει τα παιδιά, την σορό της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο ή άλλες εξετάσεις ενώ εκείνη την στιγμή όλοι οι ιατροδικαστές έως τότε έλεγαν ότι τα παιδιά αυτά έχασαν την ζωή τους από απροσδιόριστες συνθήκες. Ο κ. Τσιάρας παρενέβη ακραία στην Δικαιοσύνη. Είναι τεράστιο σκάνδαλο και δικαστική πλάνη. Αντί να ερευνήσουν την υπόθεση την αφήσαν στα κανάλια», υπογράμμισε ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε μετά το 10:30