Σάλος με influencer «σφίχτη» που κορόιδευε παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο

Σάλος με influencer «σφίχτη» που κορόιδευε παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο

Την οργή του διαδικτύου έχει προκαλέσει ένας influencer, ο οποίος κορόιδεψε μέσα από ένα βίντεο ένα παιδί με αναπηρία

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά το βίντεο που αναδημοσίευσε ο TikToker Joey Swoll, ο οποίος είναι διάσημος influencer σε θέματα γυμναστικής. Η ανάρτηση του TikToker προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την οργή του διαδικτύου.

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Swoll κατακρίνει έναν γυμναστηριακό τύπο, ο οποίος χλευάζει τον τρόπο με τον οποίον εκτελεί μια άσκηση με μπάρα στο γυμναστήριο, ένα παιδί με αναπηρία και με παραπανίσια κιλά.

Ο Swoll έχει «φτιάξει» το όνομά του στα social media επικρίνοντας τους ανθρώπους με κακή συμπεριφορά στο γυμναστήριο και χρήση ακατάλληλου περιεχομένου στο διαδίκτυο. Ένας από τους τελευταίους «στόχους» του ήταν ο χρήστης με το όνομα «I Am Mighty Fit».

Ο influencer «σφίχτης» ανέβασε στον λογαριασμό του το εξοργιστικό βίντεο, στο οποίο αρχικά φαίνεται το παιδί με αναπηρία να εκτελεί μια άσκηση και στη συνέχεια ο ίδιος να το παριστάνει και να το κοροϊδεύει.

Στα σχόλια του βίντεο, αρκετοί χρήστες είπαν ότι γνωρίζουν το παιδί και αποκάλυψαν ότι έχει αναπηρία και πως εργάζεται σκληρά για να πετύχει το στόχο του. Ο Swoll αντέδρασε αναφέροντας: «2,7 εκατομμύρια likes για ένα βίντεο που χλευάζεται ένα παιδί με αναπηρία, μόνο και μόνο επειδή προσπαθεί να γυμναστεί. Και όλα αυτά γιατί; Για κάποια likes; Σοβαρά τώρα;».

Δείτε το βίντεο: