Φαίη Σκορδά: Απαντά για πρώτη φορά στα «πυρά» που δέχεται το τελευταίο διάστημα (VIDEO)

Φαίη Σκορδά: Απαντά για πρώτη φορά στα «πυρά» που δέχεται το τελευταίο διάστημα (VIDEO)

Η Φαίη Σκορδά απάντησε στα «πυρά» που δέχεται το τελευταίο διάστημα από ανθρώπους της τηλεόρασης.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, την αλλαγή της ώρας την οποία αποδέχθηκε, ενώ απαντά για πρώτη φορά στα «πυρά» που δέχεται το τελευταίο διάστημα από ανθρώπους της τηλεόρασης.

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πάρα πολύ δημιουργική, με μία πάρα πολύ ωραία παρέα στον ΣΚΑΪ, σε μία κάπως διαφορετική ώρα και περνάμε πολύ όμορφα. Φέτος υπήρξαν αρκετές αλλαγές και χαίρομαι πολύ για τους νέους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά στη Νόρα Καούρη.

«Η αλλαγή της ώρας δεν ήταν μία δική μου απόφαση, ήταν μία απόφαση του καναλιού, οπότε φαντάζομαι ότι εξυπηρέτησε αρκετά το πρόγραμμα και αυτό μου αρκεί. Δεν μιλάμε και για μεγάλη αλλαγή αλλά ήταν κάτι διαφορετικό για μένα. Χαίρομαι που ήταν αυτό που έπρεπε για το κανάλι», συμπληρώνει.

«Ακόμα είναι νωρίς. Όταν ένα συμβόλαιο λήγει, πάντα υπάρχουν πληροφορίες στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ για τους παρουσιαστές. Στη δική μου περίπτωση υπήρχαν σεζόν που να είχα ήδη κλείσει από τον Δεκέμβριο για την επόμενη χρονιά και άλλες που να είχε τελειώσει η σεζόν και να μην είχα κλείσει για το τι θα κάνω του χρόνου. Το νωρίς και το αργά είναι σχετικό, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες», ξεκαθαρίζει η Φαίη Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον, τονίζοντας πως ανήκει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα, η οικοδέσποινα του Fay’s Time απαντά: «Αγαπώ πολύ τον Δημήτρη, καθένας έχει την άποψή του. Το κανάλι παίρνει αποφάσεις με βάση κάποιες συνθήκες που είναι σημαντικές, ειδικά ένα κανάλι περισσότερο ενημερωτικό καλώς ή κακώς όπως ο ΣΚΑΪ».

«Είμαι σε αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια. Άλλες φορές ακούμε θετικά, άλλες αρνητικά. Κάποιες φορές έρχονται «μαζεμένα» ίσως για κάποιους λόγους. Εγώ πάντα κρατάω την ίδια στάση. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω, για ποιον λόγο είμαι σε αυτή τη δουλειά. Έρχομαι κάθε μέρα με αγάπη στη δουλειά και απαντάω πάντα με ένα χαμόγελο», υπογραμμίζει η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια των δηλώσεών της.

«Εγώ δεν λειτουργώ ποτέ εν θερμώ, θέλω τα πράγματα να έχουν τη σωστή προτεραιότητα στη ζωή μου», τονίζει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε σύντομα στο τιμόνι ενός βραδινού project, η Φαίη Σκορδά απαντά:

«Θα μπορούσα να κάνω κάποια πράγματα στη βραδινή ζώνη, είτε ως guest, είτε για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχω ακόμα τέτοιες βλέψεις για το βραδινό. Όσες φορές, βέβαια, το δοκίμασα, πρόσημο ήταν θετικό».