Just the 2 of us: Η επιστροφή και τα ονόματα που συζητούν

Just the 2 of us: Η επιστροφή και τα ονόματα που συζητούν

Το μουσικό σόου θα μοιράσει ξανά την τράπουλα της τηλεθέασης

Ο κύβος ερρίφθη και το «Just the 2 of us» θα επανέλθει στο πρόγραμμα του ALPHA το επόμενο διάστημα. Το μουσικό πρότζεκτ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Μάρτιο, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και κριτική επιτροπή τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή, Καίτη Γαρμπή.

Τα βράδια του Σαββάτου θα κρατούν συντροφιά στο κοινό για περισσότερες από τέσσερις ώρες με καλεσμένους έκπληξη και τραγουδιστές να βάζουν φωτιά στον υδράργυρο της διασκέδασης.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχουν και τα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν. Οι επαφές έχουν ξεκινήσει ήδη, με επωνύμους και καλλιτέχνες να ετοιμάζονται να συμπράξουν on stage. Αν και ακόμη δεν έχει «κλειδώσει» κάτι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ελευθερία Ελευθερίου, Άννα Ζηρδέλη και Μαρία Ιωαννίδου, βρίσκονται στη λίστα της παραγωγής. Κωνσταντίνος Βασάλος, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Λένα Ζευγαρά, είναι μερικά ακόμη ονόματα, όπως ακούστηκε στην εκπομπή «Γεια σου!» του ΣΚΑΪ, που τα στελέχη θα ήθελαν για τον φετινό κύκλο. Όπως κάθε χρόνο, βεβαίως, οι συζητήσεις που γίνονται είναι πολλές προκειμένου να καταλήξουν στην τελική μορφή.

Την ίδια ώρα, να σημειωθεί, στον ALPHA ετοιμάζονται να επενδύσουν και σε μία ακόμη σειρά. Στο νέο πρόγραμμα, συγκεκριμένα, θα ενταχθεί η παραγωγή «Σκαραβαίος» με τον Γιάννη Τσορτέκη. Πρόκειται για αστυνομική σειρά μυστηρίου με αυτοτελείς ιστορίες και κεντρικό ήρωα τον ντετέκτιβ Μάριο Αλεξίου που καλείται να λύσει υποθέσεις.

«Έχουμε στα χέρια μας ένα υλικό που το δουλεύουμε από πάρα πολλές πλευρές. Ο Μάρκος Αλεξίου έχει ένα αυτοκίνητο, έναν σκαραβαίο και αυτό είναι μια αναφορά στα στοιχεία αυτής τη περσόνας όπως θα τον δούμε. Ειναι οικογενειακό κειμήλιο από τον πατέρα του. Το σενάριο που πήρα στα χέρια μου είναι πολύ καλογραμμένο και πολύ σασπένς. Αναμετριέμαι με αυτό. Θα δούμε ένα παρελθόν που με επηρεάζει. Είναι αυτοτελείς ιστορίες και πυρήνας συνεργατών παραμένει ο ίδιος», δήλωσε στη «Super Κατερίνα» ο πρωταγωνιστής.