Ξεσπάθωσε ο Λιάγκας για Τσιμτσιλή: «Δύο φορές ο ίδιος συνεργάτης την οδήγησε σε λάθος»

Ξεσπάθωσε ο Λιάγκας για Τσιμτσιλή: «Δύο φορές ο ίδιος συνεργάτης την οδήγησε σε λάθος»

Τι είπε ο Λιάγκας για την Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της

Στη συγγνώμη που ζήτησε ξανά σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τον Γιάννη Στάνκογλου αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής, μάλιστα, φωτογράφησε την Τίνα Μεσσαροπούλου για το γεγονός ότι και τις δύο φορές που ζήτησε συγγνώμη η Σταματίνα, ήταν από θέματα δικά της.

«Η Σταματίνα που δεν φταίει σε τίποτα, δύο φορές μέσα σε μία εβδομάδα ζήτησε συγγνώμη για θέματα που έφερε τα οποία έφερε μια συγκεκριμένη συνεργάτης της εκπομπής της. Διότι αυτή είναι η αλήθεια. Δύο φορές συνεργάτης της εκπομπής, με θέματα που έφερε, την οδήγησε σε λάθος, με αποτέλεσμα μετά συλλήβδην η εκπομπή να ζητάει συγγνώμη. Συμβαίνει και καλώς ζητήσαν συγγνώμη και στις δύο περιπτώσεις, αλλά απλώς το επισημαίνω. Άμα ακούγεται κάτι το οποίο είναι απρεπές ή δεν ισχύει, προφανώς θα ζητήσεις συγγνώμη μετά», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Μετά από αυτό πρέπει να κοιτάς και ποιος σου φέρνει τι και να είσαι και λίγο επιφυλακτικός, αν ένας συγκεκριμένος σου φέρνει πράγματα που σε οδηγούν σε μια συγγνώμη επαναλαμβανόμενη. Μία φορά συγγνώμη, οκ. Δεύτερη και τρίτη από τον ίδιο άνθρωπο, πάει να πει ότι πρέπει λίγο να τσεκάρεις ποιος λέει τι και να αποδώσεις και την αντίστοιχη σοβαρότητα σε αυτά που σου λέει ο καθένας, που σε οδηγούν να ζητάς γι’ ακόμα μία φορά συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο:

<iframe title="Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπάθωσε για την Τσιμτσιλή: «Δύο φορές ο ίδιος συνεργάτης την οδήγησε σε λάθος»” src=”https://www.youtube.com/embed/_tF8BeWPwrY” width=”737″ height=”414″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>