Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο της Φαίης Σκορδά;

Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο της Φαίης Σκορδά;

Η γνωστή παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με το νέο της αυτοκίνητο

Η <a href="https://dessou.gr/tag/faii-skorda" title="Φαίη Σκορδά“>Φαίη Σκορδά περνάει μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σεζόν της καριέρας της, μιας και η εκπομπή της “Fay’s Time” στον ΣΚΑΙ συχνά βρίσκεται στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, ιδίως στα δυναμικά κοινά.

Όπως φαίνεται και από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή παρουσιάστρια απολαμβάνει αυτή την επιτυχημένη πορεία, κάνοντας δώρο στον εαυτό της ένα νέο αυτοκίνητο.

Από τις φωτογραφίες που ανέβασε, βλέπουμε την <a href="https://dessou.gr/tag/faii-skorda" title="Φαίη Σκορδά“>Φαίη Σκορδά δίπλα σε ένα πολυτελές μαύρο Audi Q8, το οποίο απ’ ότι μαθαίνουμε είναι η diesel έκδοση του μοντέλου.

Ποιο είναι το νέο αυτοκίνητο της Φαίης Σκορδά;

Tο Audi Q8 είναι το κορυφαίο της σειράς των SUV της γερμανικής εταιρίας, που συνδυάζει τις γραμμές ενός sport coupe με τον πρακτικό χαρακτήρα ενός crossover και την κορυφαία πολυτέλεια και τεχνολογία που χαρακτηρίζει κάθε Audi.

Η έκδοση diesel Q8 50 TDI quattro εφοδιάζεται 3λιτρο κινητήρα απόδοσης 286 ίππων και 600 Nm ροπή.

Χάρη σε αυτή την ισχύ κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα, έχοντας μέγιστη ταχύτητα 241 χλμ./ώρα.

Η τιμή καταλόγου στην χώρα μας για την έκδοση αυτή ξεκινά από τα 111.900 ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση η επιτυχία και το Audi Q8 δεν κρύβονται. Και σίγουρα το 2024 φαίνεται ότι ξεκινά ιδανικά για να αποτελέσει και εκτός των πλατό την “Ώρα της Φαίης”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda)