Αποκάλυψη Σρόιτερ για τη βία στα media: «Κάποτε έφευγαν τασάκια και καρέκλες» (VIDEO)

Αποκάλυψη Σρόιτερ για τη βία στα media: «Κάποτε έφευγαν τασάκια και καρέκλες» (VIDEO)

«Μακάρι να ανοίξουν στόματα»

Ο Αντώνης Σρόιτερ ήταν ένας από τους πολλούς διάσημους που συμμετείχαν σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» με την Μπέτυ Μαγγίρα στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 και στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha, αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατούσε στον χώρο των media και η βία που ασκούνταν σε γυναίκες που εργάζονταν, αλλά και σε άνδρες, ενώ υποστήριξε πως σωματική και ψυχολογική βία υπάρχει σε κάθε εργασιακό περιβάλλον.

«Κάποτε υπήρχε και σωματική βία στον χώρο των media. Έφευγαν κάτι τασάκια, έφευγαν και κάτι καρέκλες, αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Ξέρω γυναίκες που έχουν δεχτεί βία από τους συντρόφους τους, ξέρω και άντρες που έχουν δεχτεί βία από τις συντρόφους τους και μην το αφήνουμε απ’ έξω αυτό. Δεν είναι ταμπού. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει εργασιακός χώρος που δεν υπάρχει παρενόχληση ή πίεση. Είτε είναι δημοσιογραφία, είτε το εμπόριο, είτε η δικηγορία. Μακάρι να ανοίξουν τα στόματα παντού».

Στον αγώνα στο μεταξύ, συμμετείχαν οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Φώτης Κατσικάρης και Λευτέρης Πανταζής ως οι προπονητές των ομάδων, με την Δέσποινα Καμπούρη να τον παρουσιάζει. Ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Στέλιος Χανταμπάκης, η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Ηλίας Γκότσης, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ήταν μερικοί από τους celebrities που συμμετείχαν στον αγώνα. Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Αντώνης Νικοπολίδης.