Η έκπληξη-γροθιά στο στομάχι του Secret Song στη Ζήνα Κουτσελίνη! (VIDEO)

Η έκπληξη-γροθιά στο στομάχι του Secret Song στη Ζήνα Κουτσελίνη! (VIDEO)

Άνθρωποι που έχουν κατά καιρούς βοηθηθεί από την παρουσιάστρια στον προσωπικό τους Γολγοθά, της είπαν με τον δικό τους τρόπο «ευχαριστώ»

Μία ανατριχιαστική έκπληξη επιφύλασσε το Secret Song στη Ζήνα Κουτσελίνη, όταν γυναίκες που έχει βοηθήσει στο παρελθόν εισέβαλλαν στο πλατό και στάθηκαν ξαφνικά μπροστά της.

Γυναίκες που βίωσαν τη γυναικοκτονία μέσω των δολοφονημένων κορών τους ή των οποίων τα παιδιά κατάφεραν να ξεπεράσουν δυσκολίες και να έχουν μια ακόμη ευκαιρία στη ζωή με τη βοήθεια της Ζήνας εμφανίστηκαν στη σκηνή, καλεσμένες της παρουσιάστριας Ναταλίας Γερμανού.

Καθεμία από αυτές εξομολογήθηκε τα όσα έχει κάνει η παρουσιάστρια πίσω από τις κάμερες και πόσο τους στάθηκε σαν πραγματική μαμά και φίλη. Η Χριστίνα Μαραγκόζη ερμήνευσε μαζί τους το «Θα προχωράμε μαζί», με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε κλάματα.

«Είμαι εδώ για σένα. Οι εκπλήξεις στη δική μου ζωή δεν μου αρέσουν, αλλά το τολμώ για σένα και αισθάνομαι αγωνία και χαρά συνάμα. Άλλωστε έχω γράψει και υπάρχει δημόσια, η Ναταλία είναι παρουσιάστρια από το Α έως το Ω», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη πριν κάτσει στη λευκή πολυθρόνα.

«Και να μου έβαζες στοίχημα, δεν θα το περίμενα με τίποτα. Αυτές οι γυναίκες είναι η ζωή μου τα τελευταία 8 χρόνια. Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι πολλά χρόνια. Είναι ένα κομμάτι της δικής μου ζωής, γιατί τα τελευταία χρόνια, όσες φορές και αν επέλεξα να κλείνω τηλεοπτικές σεζόν, ήταν πάντα δίπλα μου. Και στο φινάλε της πρώτης χρονιάς, με τη Χριστίνα κλείσαμε, όταν αποκάλυψα κομμάτια της ζωής μου στη Σκόπελο και άφησα λουλούδια στις σκάλες της μάνας μου, που πάντα περίμενα. Τις υπόλοιπες κυρίες τις γνώρισα στην εκπομπή και νιώσαμε μια οικογένεια. Με τον Παναγιώτη νικήσαμε τον καρκίνο. Είμαι πολύ συγκινημένη, αλλά θα προσπαθήσω να πω τα κομμάτια της ζωής μου. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον Γιώργο Καραϊβάζ. Όταν παλεύαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα η πολιτεία κώφευε. Ο Γιώργος έβαλε το στήθος μπροστά» είπε η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη με την έκπληξη και συνέχισε:

«Η μαμά της Άσπας είναι η καρδιά μου ολόκληρη. Είναι το κορίτσι που έριξε ο πατέρας του τις σφαίρες. Παρότι έτρεχε για να γλιτώσει από τις σφαίρες, την ακολούθησε, για να την σκοτώσει. Αυτή η μάνα είναι ηρωίδα. Έχουμε κάνει πολλά με τη Σπυριδούλα. Η Άσπα όταν χαμογελά, χαμογελά ολόκληρη η Σπυριδούλα και όλη η φύση. Είμαστε αγκαλιά μεγάλη και με τις δύο μανούλες. Κάποιοι σκότωσαν τα παιδιά τους, τα δολοφόνησαν. Γυναικοκτονία λέγεται. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό που έγινε για μένα, δεν ξέρω αν το αξίζω. Αυτό που θέλω να εγγυηθώ με την καρδιά μου είναι ότι όσο είμαι σε αυτή τη δουλειά, θα παλεύω με όλη μου την καρδιά. Ακόμη και έναν άνθρωπο να αλλάξουμε εκεί έξω, θα έχει πετύχει η εκπομπή».