Εγκλήματα: Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς που δεν μιλιούνται μέχρι σήμερα – Είχαν γίνει… μαλλιά κουβάρια στις πρόβες! (VIDEO)

Εγκλήματα: Οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς που δεν μιλιούνται μέχρι σήμερα - Είχαν γίνει... μαλλιά κουβάρια στις πρόβες! (VIDEO)

Πάει ο νους σας ποιοι είναι;

Η σειρά «Εγκλήματα» του ΑΝΤ1 έγραψε με πολύ φωτεινά γράμματα το όνομά της πολύ ψηλά στη λίστα με τις καλύτερες κωμωδίες όλων των εποχών στην ελληνική τηλεόραση, για κάποιους μάλιστα θεωρείται η πιο αστεία μαύρη κωμωδία που έχει ποτέ προβληθεί στη μικρή οθόνη.

Οι ατάκες και οι χαρακτήρες που χτίστηκαν στις δύο σεζόν που διήρκησε η σειρά παραμένουν αξέχαστοι και αυτό που τους έκαναν να ξεχωρίζουν ήταν, μεταξύ άλλων, και η αναπάντεχη χημεία τους. Σαν να συμπλήρωνε ο ένας τον άλλον. Αυτό όμως που είχε συμβεί, από μία στιγμή και μετά, κανένας δεν το γνώριζε μέχρι πρόσφατα και αφορούσε τη μεταξύ τους σχέση, η οποία είχε διαρραγεί λόγω ενός μεγάλο καβγά μεταξύ κάποιων εκ των πρωταγωνιστών.

Παράλληλα με τη 2η σεζόν της σειράς (1999 – 2000) στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης (Αχιλλέας), ο Κώστας Κόκλας (Αλέκος), η Υρώ Μανέ (Φλώρα) και ο Σταύρος Νικολαΐδης (Μιχαλάκης) συνεργάστηκαν στην 1η χρονιά της τεράστιας εμπορικής θεατρικής επιτυχίας «Σεσουάρ για Δολοφόνους» στο θέατρο Αποθήκη.

Ένας καβγάς όμως που έγινε στα παρασκήνια του θεάτρου, μεταξύ του Χρήστου Χατζηπαναγιώτης και της Υρώς Μανέ χάλασε όχι απλά το κλίμα αλλά και τις σχέσεις των δύο καθώς ήταν κολλητοί και κουμπάροι. Στο τέλος του καβγά ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης χαστούκισε την Υρώ Μανέ. Όπως παραδέχτηκε πολλά χρόνια μετά η ηθοποιός, οι δυο τους δεν ξαναμίλησαν από τότε. Έμειναν απλά συνεργάτες για εκείνη τη σεζόν και τα «Εγκλήματα» ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους.

«Ο τσακωμός έγινε 30 Νοεμβρίου και η σεζόν τελείωσε 30 Απριλίου, για πέντε μήνες μιλούσαμε μόνο πάνω στη σκηνή. Δεν βρισκόμαστε ούτε μιλάμε μέχρι τώρα. Δεν ήμασταν απλώς φίλοι, ήμασταν κολλητοί και κουμπάροι. Ήταν σοβαρός τσακωμός. Σε τόσο στενές σχέσεις, άμα σπάσει το γυαλί είναι πολύ δύσκολο μετά» είχε  αποκαλύψει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης πριν από τρία χρόνια στην εκπομπή Αυτός και ο άλλος στην ΕΡΤ.