Τριαντάφυλλος: Χαμός με το παθιασμένο… φιλί στο στόμα που έδωσε σε καλεσμένη! (VIDEO)

Τριαντάφυλλος: Χαμός με το παθιασμένο... φιλί στο στόμα που έδωσε σε καλεσμένη! (VIDEO)

Σάστισε ο τραγουδιστής

Ο Τριαντάφυλλος είχε μια… τρυφερή στιγμή με τη σημερινή καλεσμένη του.

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι στο πλατό του «Καλοκαίρι #Yes» έφερε η Μαρία Ιωαννίδου, η οποία έκανε δροσερή και είσοδο και μοίρασε χαρά με την ενέργειά της!

Η χορεύτρια, αφού είπε στη Μαριάντα Πιερίδη να της φιλήσει το χέρι, προχώρησε παρακάτω για να την υποδεχθεί ο Τριαντάφυλλος.

Με το καπέλο της γεμάτο λουλούδια και τη διάθεσή της ιδιαίτερα ανεβασμένη, ξεκίνησε να χορεύει, ενώ στη συνέχεια ζήτησε ένα παθιασμένο φιλί από τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος της δήλωσε ότι δεν ήξερε πώς να την υποδεχτεί.

«Εγώ δεν ξέρω πώς να σας χαιρετήσω;» ρώτησε ο Τριαντάφυλλος και έλαβε την αποστομωτική απάντηση από την Μαρία Ιωαννίδου: «Με ένα παθιασμένο φιλί το στόμα». «Αλήθεια λες; Έλα» συνέχισε ο τραγουδιστής.

Ο «Ντάφυ» δεν αρνήθηκε ένα φιλί κι εκείνη τον τράβηξε και τον φίλησε με το καπέλο της να μπαίνει μπροστά και το ερώτημα να πλανάται για το αν τον φίλησε στο στόμα ή όχι!

Και κάπως έτσι, η Μαρία Ιωαννίδου έκανε θεαματική είσοδο στο πλατό του Καλοκαίρι Yes και κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τον αέρα της.

Στη συνέχεια, η δημοφιλής χορεύτρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στον μεγάλο έρωτα της ζωής της, Φρέντυ Γερμανό και στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του.

Ειδικότερα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχετε διαβάσει για παραψυχολογία; Ίσως πιο πολύ ήθελα να πιστεύω ότι υπάρχει δίπλα μου. Είχαμε έναν συγκεκριμένο καναπέ στο σαλόνι μας, στο Κολωνάκι μέναμε τότε. Μας άρεσε πολύ να βλέπουμε έργα, και καθόμαστε πάντα σε αυτόν τον συγκεκριμένο καναπέ, εκεί γίνανε όλα. Εκεί βλέπαμε τηλεόραση, εκεί αγαπιόμαστε, εκεί τα διάφορα, εκεί χωρίσαμε, εκεί είπαμε αντίο, μετά εκεί ξαναγύρισε και κάθισε».

«Ο καναπές αυτός υπάρχει ακόμα. Αλίμονο. Τον πρώτο καιρό που έφυγε ο Φρέντυ, ίσως ήθελα να συμβεί έτσι. Ειλικρινά σας το λέω, δεν ήμουν ούτε βλαμμένη ούτε κουνημένη τότε. Ένιωθα να κουνιέται ο καναπές».

«Σε αυτόν τον καναπέ καθόμασταν 20 χρόνια. Αισθανόμουν ότι ήταν εκεί. Τώρα καθόμαστε εκεί με τον καινούργιο μου σύντροφο» συμπλήρωσε, επίσης, η Μαρία Ιωαννίδου στην ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN.