Απίστευτη σκηνή στο «Σασμό»: Η «Αργυρώ» κρατούσε μαζί με την ανθοδέσμη του γάμου της και …ηλεκτρονικό τσιγάρο

Σασμός: Η Αργυρώ με μια κίνηση τα τινάζει όλα στον αέρα

Δείτε τι παρατήρησαν οι τηλεθεατές

Χθες το βράδυ, προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του “Σασμού” το οποίο είχε καθηλωτικές εξελίξεις καθώς ο Παύλος Βρουλάκης σκότωσε τον Ευθύμη Βρουλάκη, ο Νικηφόρος Σταματάκης έμαθε πως ο Μαθιός Σταματάκης σκότωσε τον πατέρα του και τον πυροβόλησε, η Βασιλική Σταματάκη είχε τροχαίο, η Καλλιόπη Σταματάκη έπαθε εγκεφαλικό και η Αργυρώ Βρουλάκη με τον Αστέρη Σταματάκη παντρεύτηκαν μυστικά.

Η τηλεθέαση που σημείωσε το τελευταίο επεισόδιο του Σασμού ήταν μεγάλη: Στο γενικό σύνολο ο “Σασμός” σημείωσε μέσο όρο 35,9%, φτάνοντας σε τέταρτο (21:30 – 21:45) μέχρι το 39,1%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο Σασμός είχε μέσο όρο 31,5%, φτάνοντας μέχρι το 34,4% στο τέταρτο 22:00 – 22:15.

Αυτό όμως που παρατήρησαν οι διαδικτυακοί ακόλουθοι του επίσημου λογαριασμού του “Σασμού” στο Instagram, ήταν πως στη φωτογραφία του γάμου του Αστέρη Σταματάκη με την Αργυρώ Βρουλάκη, εκείνη μαζί με την ανθοδέσμη της κρατά και ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, κάτι που προφανώς ξέφυγε από την προσοχή των συντελεστών της σειράς.

Απίστευτη σκηνή στο «Σασμό»: Η «Αργυρώ» κρατούσε μαζί με την ανθοδέσμη του γάμου της και …ηλεκτρονικό τσιγάρο