Ναυάγιο: Στον αέρα το πρώτο teaser για τη μεγάλη παραγωγή του Mega (VIDEO)

Ναυάγιο: Στον αέρα το πρώτο teaser για τη μεγάλη παραγωγή του Mega (VIDEO)

«Το Ναυάγιο, ένα ταξίδι που δεν τελειώνει»

Στον αέρα του Mega βρίσκεται ήδη, από το βράδυ της Τρίτης, το πρώτο teaser για την σειρά «Ναυάγιο» που θα έρθει στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα τον επόμενο χειμώνα. Μάλιστα, τα πλάνα που παρακολουθούμε σε αυτό το σύντομο απόσπασμα είναι εντυπωσιακά.

Η νέα, μεγάλη παραγωγή του Μεγάλου Καναλιού θα βασιστεί στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα του Σασμού, Σπύρου Πετρουλάκη το οποίο και αναφέρεται σε πραγματικά γεγονότα. Ειδικότερα, η σειρά αναμένεται να εστιάσει στο ναυάγιο της Φαλκονέρας που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 1966 όπου και έχασαν 217 άτομα τη ζωή τους ενώ μόλις 46 να επιζούν.

Ως προς τον πλοκή θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την ιστορία της Ειρήνης και της εγγονής της. Τρεις μέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Η γυναίκα που αντικρίζει στην κυκλωμένη φωτογραφία της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Δίχως να το γνωρίζει, όμως, η νεαρή ηρωίδα κρατά ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα που τα αγκάθια θα χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως το Μεγάλο Κανάλι δεν έχει προχωρήσει σε καμία σχετική ανακοίνωση προς ώρας ενώ στον διαδικτυακό του τόπο υπάρχει μόνο σαν περιγραφή για την σειρά το εξής: «Το Ναυάγιο, ένα ταξίδι που δεν τελειώνει».