Μαύρο Ρόδο-spoiler: Η Ελισάβετ παρηγορεί τον Πέτρο -Όλα όσα θα δούμε

Μαύρο Ρόδο: Αγγελική ή Αλεξία; Στο Twitter ψάχνουν ποια δολοφονήθηκε

Επιστρέφει στις 16 Ιανουαρίου

Η δολοφονία της Αγγελικής αλλάζει τα πάντα στις εξελίξεις του Μαύρου Ρόδου, με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν για τα νέα επεισόδια από τις 16 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Νιόβης Καραπιπέρη για το περιοδικό Τηλεθεατής, η Αγγελική πέφτει νεκρή μπροστά στα μάτια των παιδιών της και πλέον τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο στη ζωή των Καστρινών. Ο Θέμης έρχεται απότομα αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα, την οποία δεν αντέχει. Όσο για τον Πέτρο, αναζητά τον ένοχο και όλα τον οδηγούν στον πατέρα του.

Την ίδια στιγμή, η Ελισάβετ ως μοναδική μάρτυρας της δολοφονίας, καλείται για κατάθεση. Η Πολυξένη, βλέποντας τον Θέμη στα πρόθυρα της κατάρρευσης, φοβάται τις αντιδράσεις του και τον παρακαλεί να συγκρατηθεί και να προσέξει πολύ τις επόμενες κινήσεις του.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ότι η Αγγελική είναι νεκρή, και ο καθένας αναζητά παρηγοριά όπως και σε όποιον μπορεί. Για τον Πέτρο η παρηγοριά αυτή είναι η Ελισάβετ, αφού με την παρουσία της και μόνο καταφέρνει να ανακουφίσει τον τεράστιο πόνο που αισθάνεται. Η Αλεξία, από την άλλη, βρίσκει στήριγμα στον Παναγιώτη, όμως η εμφάνιση του Βίκου την ώρα της τελετής την εξαγριώνει.

Από την άλλη, ο Λευτέρης ζητά τη βοήθεια του Γιώργου για τη ληστεία που έγινε στο γραφείο του συμβολαιογράφου, ενώ ο Σταυρίνος απαιτεί από τη Γιάννα να διαγράψει το παρελθόν τους και να κάνουν μαζί μία νέα αρχή. Εκείνη είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Γιώργο και αυτός από την πλευρά του δεν διστάζει να την απειλήσει.

Αναζητώντας ένα στήριγμα, αρχίζει να εμπιστεύεται όλο και περισσότερο τον Σαράντο, στον οποίο μιλά πλέον ανοιχτά για το παρελθόν της. Την ίδια στιγμή, ο Σταυρίνος παίρνει μια σημαντική απόφαση για την εγχείρησή του, ενώ ο δολοφόνος της Αγγελικής αναγκάζεται να πάρει ακραία μέτρα, βλέποντας ότι τόσο ο Θέμης όσο και ο Βίκος τον αναζητούν με μανία…