Σασμός-spoiler: Ο Σταύρος πέφτει νεκρός -Ποιος τον σκοτώνει, σε σοκ η Αργυρώ

Σασμός-spoiler: Ο Σταύρος πέφτει νεκρός -Ποιος τον σκοτώνει, σε σοκ η Αργυρώ

Συνταρακτικές εξελίξεις

Η ζωή της Αργυρούς και του Σταύρου στον Σασμό έχει διαλυθεί, καθώς τα αισθήματα της ηρωίδας για τον Αστέρη δεν έχουν καταλαγιάσει.

Ο Σταύρος, ωστόσο, δεν θα της κάνει τον χωρισμό εύκολο, καθώς θέλει να είναι μέρος της ζωής του μικρού Πετρή. Μπορεί να μην είναι δικό του παιδί, αλλά έχει δεθεί μαζί του και δεν επιθυμεί να τον αφήσει στην Κρήτη, εκτιμώντας ότι κινδυνεύει. Έτσι, αποφασίζει να κινηθεί δικαστικά για την επιμέλεια του μικρού.

Η κίνηση του Σταύρου καταρρακώνει την Αργυρώ, η οποία μάταια προσπαθεί να τον μεταπείσει. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου και ο μικρός Πετρής βρίσκεται στη μέση.

Ο Σταύρος θέλει να επιστρέψει στα Γιάννενα, αφήνοντας πίσω του την Κρήτη, ωστόσο και η κατάσταση εκεί δεν είναι εύκολη, καθώς τον αδελφό του, Βαγγέλη, κυνηγούν οι τοκογλύφοι.

Εκείνοι, συνειδητοποιώντας πως ο Βαγγέλης δε χαμπαριάζει από απειλές, αποφασίζουν να χτυπήσουν άλλο μέλος της οικογένειας…

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεόραση και τον Ανδρέα Θεοδώρου, ο Σταύρος πέφτει νεκρός στο έδαφος, από τους τοκογλύφους που απειλούν τόσα χρόνια τον αδελφό του, στη σειρά Σασμός.

Η είδηση αυτή σκάσει σαν βόμβα, καθώς η Αργυρώ έχει χάσει και πατέρα, και αδελφούς και τώρα χάνει και σύζυγο. Ο Αστέρης προσπαθεί να την παρηγορήσει, όμως εκείνη δε θέλει ούτε να τον βλέπει μπροστά της.