Κόπηκε ως μη κατάλληλη: Η ρατσιστική σκηνή στα «Εγκλήματα» που εξαφάνισε ο ΑΝΤ1

Κόπηκε ως μη κατάλληλη: Η ρατσιστική σκηνή στα «Εγκλήματα» που εξαφάνισε ο ΑΝΤ1

Παίχτηκε μόνο μία φορά

Τα “Εγκλήματα” είναι μία σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το , ελάχιστοι, όμως, θυμούνται την “απαγορευμένη” σκηνή. Πρόκειται για μία σκηνή που παίχτηκε μόνο μία φορά και κόπηκε, αλλά είδε το φως της δημοσιότητας μερικές ώρες πριν, χάρη στη διαδικτυακή σελίδα «Rare & more greek TV 90s – 00s».

Η σκηνή κρίθηκε ακατάλληλη για τηλεοπτική προβολή και αφαιρέθηκε από τη σειρά, αμέσως μετά την πρώτη της προβολή, το 1999.

Πρωταγωνιστές ήταν η Φλώρα, ή αλλιώς Ηρώ Μανέ και ο Αχιλλέας, ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Ο δημιουργός της σειράς, έχοντας ακραίο χιούμορ, συμπεριέλαβε στην εν λόγω σκηνή ένα μωρό σκούρου δέρματος σε μια προσπάθεια διακωμώδησης της απιστίας της Φλώρας με το αποτέλεσμα, όμως, να χαρακτηρίζεται ρατσιστικό.

Η συγκεκριμένη σκηνή «κόπηκε» από παντού, ακόμα και από τα DVD της σειράς, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει πολλά χρόνια πριν. Ακόμα και οι φανατικοί της σειράς, δεν θυμούνται να υπάρχει η συγκεκριμένη σκηνή, καθώς είτε την είδαν τη μία φορά που παίχτηκε, είτε δεν την είδαν ποτέ.