Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκαλύπτει: Γι΄ αυτό είπα «ναι» στο Μαύρο Ρόδο

Άγριες Μέλισσες: «Δεν μπορώ να το αντέξω τόσο κλάμα σήμερα» -Πλάνταξε το Twitter με τον θάνατο του Δούκα

Πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega

Για το νέο του τηλεοπτικό βήμα μίλησε ο Λεωνίδας Κακούρης, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο».

Μετά την τεράστια επιτυχία των Άγριων Μελισσών, επί τρία χρόνια, ο ηθοποιός επέλεξε να πει το «ναι» σε μία ακόμη δραματική σειρά.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «7 μέρες tv», ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε τους λόγους που είπε το «ναι».

«Βασίζεται στο βιβλίο της Ελένης Καπλάνη και από όσα σενάρια διάβασα, με γοήτευσε περισσότερο, γι’ αυτό και επέλεξα να είμαι σε αυτήν τη σειρά. Μου άρεσε το γεγονός ότι η ιστορία παίζει σε δύο εντελώς διαφορετικούς χώρους, οι οποίοι όμως με έναν τρόπο, όπως και η ζωή, συνδέονται μεταξύ τους. Από τη μία είναι ο κόσμος τη νύχτας, ο υπόκοσμος, τα μαγαζιά, η κακοποίηση, η παραβατικότητα και από την άλλη υπάρχει ένα μοναστήρι», είπε ο ηθοποιός.

«Βλέπουμε τη ζωή εκεί μέσα και ότι κάποιες γυναίκες έγιναν μοναχές επειδή τους συνέβησαν κάποια σημαδιακά γεγονότα στη ζωή τους. Με αρωγό μία ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μία νεαρή μοναχή, που αναγκάζεται να αφήσει το μοναστήρι μετά από ένα σεισμό και το γιο του ήρωα που θα υποδύομαι εγώ, έχουμε τη δυνατότητα να μπούμε σε αυτούς τους κόσμους και, κατ’ εμέ, είναι ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για να αναπτυχθούν ενδιαφέρουσες ιστορίες», τόνισε ο Λεωνίδας Κακούρης.