Εξαλλος με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ ο Αυτιάς: «Το έχουμε ανοιχτό το ρημάδι» – Δεν του σήκωνε το τηλέφωνο

Εξαλλος με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ ο Αυτιάς: «Το έχουμε ανοιχτό το ρημάδι» - Δεν του σήκωνε το τηλέφωνο

Ο Γιώργος Αυτιάς τα έψαλε στον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Θεοκλή Ζαούτη

«Συναγερμός» έχει σημάνει στις αρχές, λόγω της ύπαρξης ενός ύποπτου κρούσματος ηπατίτιδας σε ένα 9χρονο παιδί στην Ελλάδα.

Λόγω αυτής της εξέλιξης ο Γιώργος Αυτιάς προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτη, ωστόσο δεν του σήκωνε το τηλέφωνο, καθώς ήταν στην Ικαρία για το Πάσχα…

Κάτι που έκανε έξαλλο τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος μιλώντας το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ έκραξε τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ.

«Χθες κάτι είπε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, τον ψάχνω από χθες το μεσημέρι. Του έστειλα μήνυμα. Είναι στην Ικαρία. Έχω να πω το εξής… Οι κρατικοί λειτουργοί όταν τους ζητάει ένας δημοσιογράφος για να του μιλήσουν και όταν η ηπατίτιδα είναι προ των πυλών, κ. πρόεδρε του ΕΟΔΥ, το κινητό ως κρατικός λειτουργός, το έχουμε ανοιχτό το ρημάδι για να δίνουμε πληροφορίες. Ζητάω από χθες το μεσημέρι τον κ. Ζαούτη και ο κ. Ζαούτης δεν είναι πουθενά. Και όλοι οι γονείς ρωτάνε. Μιλάω κατά αυτό τον τρόπο διότι του έστειλα μήνυμα, τον παρακάλεσα και μου μετέφερε μέσω του κ. Ψίλια οτι δεν μπορώ και δεν ξέρω τι άλλο», είπε χαρακτηριστικά.