Στέλλα Γεωργιάδου για την τουρκική εισβολή στην Αμμόχωστο: Αυτή η αγριότητα χαράσσεται για πάντα στην ψυχή σου

Στέλλα Γεωργιάδου για την τουρκική εισβολή στην Αμμόχωστο: Αυτή η αγριότητα χαράσσεται για πάντα στην ψυχή σου

Θυμάμαι να μας βομβαρδίζουν και να κρυβόμαστε κάτω από πορτοκαλιές για να μη φαινόμαστε, θυμάμαι τον Πενταδάκτυλο να καίγεται, ένα αεροπλάνο να πέφτει, περιέγραψε η τραγουδίστρια

Η Στέλλα Γεωργιάδου μίλησε για τα ευτράπελα πάνω στην πίστα, τους εμμονικούς θαυμαστές, αλλά και τη σειρά «Famagusta», η οποία περιγράφει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Η τραγουδίστρια, που κατάγεται από την Αμμόχωστο μίλησε για τα βιώματά της από τα τραγικά γεγονότα, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Το Famagusta έχει καθηλώσει όλη την Κύπρο. Ήμουν σε μια πολύ τρυφερή ηλικία, που μόνο αγάπη είχα γύρω μου και ξαφνικά γίνεται αυτή η αγριότητα στην Κύπρο, χαράσσεται για πάντα στην ψυχή σου, δεν φεύγει. Θυμάμαι να μας βομβαρδίζουν και να κρυβόμαστε κάτω από πορτοκαλιές για να μη φαινόμαστε, να μην φαίνεται η κίνηση, θυμάμαι τον Πενταδάκτυλο να καίγεται, ένα αεροπλάνο να πέφτει, θυμάμαι τον πόνο της μητέρας μου, την αγκαλιά της να μας προστατεύει. Ακόμη δεν μπορώ να κάτσω κάτω από ένα δέντρο και να χαρώ τη σκιά του, έχω αυτόν τον φόβο, στο λέω και ανατριχιάζω».

Δείτε το βίντεο

Σε άλλο σημείο, μίλησε για την καριέρα της στη μουσική: «Έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις, αναγκάστηκα να πάω να τραγουδήσω και σε κάποιους χώρους που δεν με κάλυπταν καθόλου σαν Στέλλα. Κάποια τραγουδίστρια έβαλε το όνομα μου με μικρότερα γράμματα στη μαρκίζα, άλλα δεν κρατάω κάκια. Η άξια κάθε καλλιτέχνη φαίνεται όταν βγει πάνω στη σκηνή, γι’ αυτό και μιλάμε αυτή τη στιγμή και τότε πείσμωσα και έδωσα παραπάνω δύναμη και πήγα καλά. Δεν έφυγα από το σχήμα».

Για τα ευτράπελα πάνω στην πίστα και τους εμμονικούς θαυμαστές, η Στέλλα Γεωργιάδη σχολίασε: «Μου έχει σπάσει δόντι από δίσκο με λουλούδια που μου πέταξαν. Είχα stalker δυστυχώς, ένας άνθρωπος όταν σου έχει υπερβολική αδυναμία μπορεί να φτάσει στα άκρα και να σε φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει τύχει να φύγω από τη δουλειά και να με ακολουθεί κάποιος και να πηγαίνω στην αστυνομία αντί για το σπίτι μου».

Συγχρόνως, για τον έρωτα, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Ο έρωτας για μένα είναι μία δύναμη, με κάνει να λάμπω. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά άλλα δεν θα πω μεγάλα λόγια, θα το αφήσω να δείξει. Για να πάω παρακάτω σημαίνει ότι έχει τελειώσει αυτό που έχω, οπότε φροντίζω όταν κάτι έχει τελειώσει, να έχει τελειώσει για να πάω παρακάτω. Τώρα για το αν εγώ έχω απατηθεί… 100%, δεν χρειάζεται να ψάξω κινητό το νιώθω».