Άρης Σοϊλέδης: «Δεν θα πεθάνουμε για το Survivor, ούτε ζούμε από το Survivor»

Άρης Σοϊλέδης: «Δεν θα πεθάνουμε για το Survivor, ούτε ζούμε από το Survivor»

Ο πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έχει κληθεί ξανά στο ριάλιτι

Ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλεσμένος στο podcast του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor, Γιώργου Ταλάντσεβ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στο γεγονός ότι οι ίδιοι δεν έχουν κληθεί ξανά από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης, όπως άλλοι συμπαίκτες τους.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής εξέφρασε το παράπονό του ότι ο ίδιος έχει φτάσει μέχρι δυάδα και με τόσο καλό αγωνιστικό επίπεδο δεν έχει κληθεί τονίζοντας: «χωρίς να έχω κάνει τίποτα απολύτως στην παραγωγή».

<iframe title="Λύνουμε τις διαφορές μας | ALA TALA #1 feat. Άρης Σοϊλέδης!” src=”https://www.youtube.com/embed/NjRrxFOMWRw” width=”792″ height=”446″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”>
«Είναι τρελό. Θες να στο πω χύμα; Στα α#$&^$!@ μου αν μπω στα α#$&^$!@ μου κι αν δεν μπω (σ.σ. στο Survivor). Δεν θα πεθάνουμε για το Survivor, ούτε ζούμε από το Survivor. Θα σου πω τι με ενοχλεί. Με ενοχλεί ότι δεν γίνεται παίκτες του επιπέδου του δικού μας, παίκτης που έχει πάει τετράδα, ο μόνος που έχει πάει τετράδα και δεν έχει κληθεί να πάει. Ο μόνος. Ο μόνος που πήγε δυάδα και δεν κλήθηκε να πάει είμαι εγώ χωρίς να έχω κάνει τίποτα στην παραγωγή. Γιατί όλοι με ρωτάνε. Εμείς δεν αποβληθήκαμε με το τηλέφωνο από το παιχνίδι. Εμείς οι δυο τιμωρηθήκαμε, δεν είχε γίνει καμία συμφωνία, όποιος τιμωρηθεί φεύγει. Με τον Τζέιμς έχεις πάει δικαστικά και τον καλείς στο παιχνίδι, εμείς τι χειρότερο κάναμε στην παραγωγή;» είπε ο Άρης Σοϊλέδης.