Survivor: Οι φιλίες που σπάνε και οι νέες κόντρες που δημιουργούνται στις νέες ομάδες

Survivor: Οι φιλίες που σπάνε και οι νέες κόντρες που δημιουργούνται στις νέες ομάδες

Τι θα δούμε στο Survivor

Χάος αναμένεται να προκληθεί μεταξύ των παικτών του survivor με τη δημιουργία νέων ομάδων.

Αν και οι παίκτες όλο αυτό το διάστημα είχαν δημιουργήσει φιλίες αλλά και κόντρες τώρα καλούνται να τις επαναδιαπραγματευθούν αφού αλλάζουν ομάδες και από κει που ήταν συμπαίκτες τώρα θα είναι… αντίπαλοι!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Χρύσα και ο Φάνης οι οποίο σύμφωνα με πολλούς είχαν έρθει πολύ κοντά αλλά τώρα θα πρέπει να είναι αντίπαλοι.

Επίσης τόσο ο Φάνης, όσο και ο Γκιουλέκας που ήταν στην ίδια κλίκα με Τζέιμς και Σταυρούλα τώρα θα πρέπει να ξεχάσουν την φιλία τους.

Ενδιαφέρον θα έχει επίσης το γεγονός της συνύπαρξης της Ασημίνας με τον Φάνη που όλο αυτό το διάστημα ήταν στα… μαχαίρια και τώρα καλούνται να αγωνιστούν στην ίδια ομάδα.

Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες του Survivor 2024:

Διάσημοι: Κατερίνα Δαλάκα, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Ασημίμα Χατζηανδρέου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Χριστόφορος Ταξίδης, Φάνης Μπολέτσης, Παντελής Γιαννακάκης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Γκιουλέκας, Νίκος Ρικουνάκης και Γιάννης Περπατάρης.

Μαχητές: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Δώρα Νικολή, Ευγενία Μπόρλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Σταμάτης Ταλαδιανός, Τζέιμς Καφετζής, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Ντάνιελ Νούρκα, Σάββας Γκέντσογλου, Γιώργος Παπαχαραλάμπους.