Παπανώτας για Μαγγίρα: Στα 50 της θυμήθηκε να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να τραγουδάει στα μπουζούκια

Παπανώτας για Μαγγίρα: Στα 50 της θυμήθηκε να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να τραγουδάει στα μπουζούκια

Τα «βέλη» του έριξε και στον Δημήτρη Μακαλιά, λέγοντας: «Το ανόητο χιούμορ δεν με αγγίζει»

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Δημήτρη Μακαλιά και την Μπέττυ Μαγγίρα, έδωσε ο Δημήτρης Παπανώτας, σε νέες δηλώσεις του.

Ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε το ότι ο κωμικός εμφανίστηκε στο «I Love Σου Κου» ως αλεξιπτωτιστής, ως απάντηση σε αντίστοιχο σχόλιο του πρώτου που τον αποκάλεσε έτσι.

«Το έκανε δεύτερη φορά; Νόμιζα ότι πριν από χρόνια μπήκε σαν αλεξιπτωτιστής. Δεν έχω να πω κάτι, το ανόητο, το Mr Bean χιούμορ δεν με αγγίζει» είπε ο Δημήτρης Παπανώτας στο «Πρωινό ΣουΣου».

Δείτε το βίντεο

Στην πορεία, ο ίδιος έστρεψε τα βέλη του προς την Μπέττυ Μαγγίρα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Το σχόλιό μου έχει προκύψει από κάτι ανοησίες που λένε ο κύριος Μακαλιάς και η κυρία Μαγγίρα. Έχω δει πάρα πολλά, τώρα ξαφνικά, μια γυναίκα στα 50 της να θυμηθεί να γί8νει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει να τραγουδάει στα μπουζούκια Ντάξει αφού της αρέσει καλά κάνει. Ο κύριος Μακαλιάς που το παίζει μεγάλος ηθοποιός και ερμηνευτής του θεάτρου να κάθεται σε ένα πάνελ και να κάνει τον αλεξιπτωτιστή, τι να πω.. Είναι άλλο το χιούμορ και άλλη η αυθάδεια. Εδώ είναι αυθάδεια».