Κατερίνα Καινούργιου: Η στιγμή που ο 45χρονος παλαιοχριστιανός την κάλεσε στο κινητό – Δείτε το βίντεο

Κατερίνα Καινούργιου: Η στιγμή που ο 45χρονος παλαιοχριστιανός την κάλεσε στο κινητό - Δείτε το βίντεο

Για να κάνει παρέμβαση στην εκπομπή της, σχετικά με το πού ζούσαν τα παιδιά του

Οι αποκαλύψεις για την οικογένεια του 45χρονου «Παλαιοχριστιανού» διαδέχονται η μία την άλλη, με πιο πρόσφατη την είδηση που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου, ότι εκτός από τον ίδιο και η σύζυγός του υπήρξε συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης θέλησε να κάνει μια παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καλώντας όχι στην εκπομπή, αλλά στο κινητό τηλέφωνο της παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Καινούργιου του ζήτησε να θέσει την κλήση σε λειτουργία ανοιχτής ακρόασης και εκείνος δέχτηκε. Ήθελε να πει, μεταξύ άλλων, ότι: «Δεν ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο, το μεγαλύτερο που υπάρχει σε κατασκευή. Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μια εκκλησία».

Δείτε το βίντεο:

«Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία»

Στο μεταξύ, ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία χρησιμοποίησε νωρίτερα τη φράση «η οικογένεια είναι ιδιωτική» επιτείνοντας το θρίλερ σχετικά με την τύχη των εξαφανισμένων παιδιών του.

«Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα» είπε στον ΑΝΤ1.

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται για έρευνα του ενδεχόμενου της αιμομιξίας ο 46χρονος απάντησε ότι «δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξιά, δεν έδωσα dna, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Μετά τις αποκαλύψεις και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί για τον πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο, τον Μανώλη Καλαιντζιδάκη, ο δήμος της Ερέτριας αποφάσισε να σταματήσει τη μισθοδοσία του 45χρονου άνδρα, ο οποίος πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δήμο της Ερέτριας ο συγκεκριμένος άνδρας πρέπει να επιστρέψει τους μισθούς δύο μηνών του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου αναδρομικά για μη φυσική του παρουσία. Ενώ παράλληλα ο δήμος ζητά με έγγραφο από την εισαγγελία να εξετάσει αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις εκείνες που θα θέσουν τον 45χρονο σε αυτοδίκαιη αργία.

Ο Μανώλης Καλαιντζιδάκης που ζει υπό πρωτόγονες συνθήκες στα λαγούμια στην ορεινή Κορινθία και κατηγορείται για απείθεια, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο, το μεσημέρι της Τετάρτης αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη που ορίστηκε για τις 4 Μαρτίου 2024.