Κατερίνα Καινούργιου: Παίρνει το «όπλο» της – Το beef με Μπακοδήμου, Μαγγίρα και Λιάγκα

Κατερίνα Καινούργιου: Παίρνει το «όπλο» της - Το beef με Μπακοδήμου, Μαγγίρα και Λιάγκα

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν μασά πλέον τα λόγια της και απαντά σε όσους την ενοχλούν…

Η φετινή τηλεοπτική χρονιά της ανήκει, καθώς με ένα μαγικό τρόπο βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή… όχι μόνο της τηλεθέασης αλλά και των beef στην TV. Η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα, έχει απαντήσει και σχολιάσει δημόσια πράγματα που την ενόχλησαν και δεν της άρεσαν.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά στον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή. Οι δύο συνεργάτες, στον αέρα του «Πρωινού», είχαν έναν περιπαικτικό διάλογο μεταξύ τους, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει ότι έχει ομορφύνει επειδή έχει βγάλει τα… τέτοια. «Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει γεμίσματα και δεν θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, τα πράγματα είναι καλύτερα», είχε αναφέρει η Κατερίνα Καινούργιου την Τρίτη με αφορμή ένα κολακευτικό σχόλιο που έλαβε από την Κατερίνα Ζαρίφη. «Έχεις τις ομορφιές σου σήμερα, Γιώργο», είπε ο Βαγγέλης Περρής στον Γιώργο Λιάγκα, με τον παρουσιαστή να απαντά: «Έχω βγάλει τα… τέτοια, γι’ αυτό».

Ο συγκεκριμένος διάλογος φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία το απόγευμα της ίδιας ημέρας έσπευσε να απαντήσει, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Ο μισογυνισμός σε όλο του το μεγαλείο… Κρίμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στο σχόλιό της, ποστάροντας και ένα emoji που υποδεικνύει εμετό και αηδία.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πριν από λίγες ημέρες, είχε απαντήσει και στη Μαρία Μπακοδήμου. Όλα ξεκίνησαν όταν στο «Γεια σου», η Μαρία είχε πει χαριτολογώντας ότι ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος «έπεσε μέσα» όταν έλεγε στον πατέρα της Κατερίνας ότι δεν κάνει γι’ αυτή τη δουλειά. Η οικοδέσποινα του μαγκαζίνο «Super Κατερίνα» σχολίασε λέγοντας «πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου», με την τελευταία να τής αφιερώνει την επόμενη ημέρα ένα τραγούδι.

Αυτή την εβδομάδα, η Κατερίνα Καινούργιου έριξε σπόντα για τη Μπέττυ Μαγγίρα -με την οποία έχει εδώ και χρόνια κόντρα- λέγοντας: «Να φανταστώ κάπου θα μίλησε και για εμένα, είμαι το καθημερινό της. Δεν πειράζει να είναι όλοι καλά».